Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jestem YouTuberem. ;>

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WITAM WAS !

Jak w temacie, Moge zostac Y'tuberem.

mowie od razu ze oczekuje 100% szczerosci, bo szczerosc to jest to , co najbardziej cenie w czlowieku.

Mam sprzet, Mikrofon i nagram moze Game Play Wlasnie twojego serwera! Napisz tutaj w temacie badz gg 4618592. 

Nie bede nikogo oszukiwal, Zaczynam dopiero. 

https://www.youtube.com/watch?v=3yZMzglT2QU&lc=z13qd3aoltmpfficg22tdjeqsyjzc5gam04

Tutaj moj Pierwszy Game Play..

Jezeli mnie nie chcesz , to prosze nie spam mi. I tak mam dosc duzo roboty. Wd. mnie to Ladnie zrobiony Gp .  

Proste rzeczy umiem zrobic sam. Ale nauczyl bym sie jeszcze wiecej.

2 Temat to ze moge zostac Administratorem TeamSpeaka&Metin2. Wiecej info na Priv :> 

Pozdrawiam wszystkich ~Jakub <3

Opublikowano

4 suby, głos 13 latka i ten akcent.

Obejrzałem pierwsze 40 sekund Twojego filmu, i już mnie zniechęciłeś.

Jak można poprawić się ze słowa Doszedłem na Doszłem.

Hah na admina ts3.

Ile masz lat jeżeli można widzieć? Bo po głosie stwierdzam że 13-14.

Jeżeli chcesz współpracy z kimkolwiek, kręć filmy i nabijaj subskrypcje

Opublikowano

Hah na admina ts3.

I co ze mam 15 lat? Wiesz moze tobie to przeszkadza Mi nie. i duzo osob twierdzi tak samo. nawet jakbym mial 12 lat , to co z tego? 4 suby bo jak w temacie, dopiero zaczynam.... Po 2 Mieszkam w norwei od 4 roku zycia. Polskiego nauczylem sie samodzielnie wiec prosze, nie pasi to istnieje taki specjalny przycisk ''X'' ... Hejt On..

Hah na admina ts3.

Do twojej wiadomosci , juz z 20 razy bylem adminem ta teamspeaku. Zazwyczaj padal. Aktualnie nigdzie nie jestem adminem. Zrobilem tez swoj serwer metin2 hamachi./

Jak nie wierzysz to prosze. ts EpicGames. pytaj o Armando badz ScreaMa.... Pozdro..

Opublikowano

Innym? tzn Twoim kolegom co powiedzą Ci 'stary zajebiste filmy jot pe isamu krul'

Nie chodzi mi o udowadnianie tylko chciałem Ci przekazać abyś nagrywał filmy, zaczął przygodę z tym YT.

zadbał o estetyke kanału, ok mieszkasz w Norwegii spoko nie czepiam się, tylko jeżeli poprawiasz się z dobrego wyrazu na błąd to jest to słyszalne.

Kręć filmy, a ludzie sami do Ciebie przyjdą tylko rób to bo chcesz a nie bo musisz :)

Opublikowano

Może sam GamePlay nie jest tak tak zły ale nie potrafisz specjalnie zaciekawić wiza, to początki - może się jeszcze nauczysz ale takich YT'uberów jest miliony i trudno się wybić.

Tą wielką czcionką w tym temacie i tymi kolorkami sam zniechęcasz do siebie ludzi. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...