Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam porządnego lockera ekranu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.
Szukam lockera ekranu, działającej na zasadzie PIN jak w iphone. Podaję 4 cyfry i mi zablokowywuje ekran, z tym że mam taką opcje w systemie, aczkolwiek jest ona niedopracowana. Może inaczej, spełnia swoją rolę ale nie tak chciałbym. Mianowicie podaję pin i muszę jeszcze klikać "enter" a chciałbym bez tego. Jest jakaś opcja aby usunąć ten enter i po prostu po prawidłowej kombinacji 4 cyfr mi odblokowywuje?
Pobrałem apkę Iphone locker czy coś a'la to.
Używałem dopóki koleżanka nie zminimalizowała blokade przyciskiem "home". Toż to żenada -.-
Z góry dziękuję.

PS: Pobrałem jeszcze AppLocker, ale to ma rozbudowane blokady wszystkich aplikacji, a nie ma tej której pragnę - samego ekranu na 4 cyfry i bez entera.

Opublikowano

każdego lockera wyłączysz home, zainstaluj jakiś inny rom jak ci ten nieodpowiada

graphic.png

RANK - THE GLOBAL ELITE - 1028H

PROFIL STEAM → CLICK

Opublikowano

Przeinstalował IOS locker i wyłączyłem przycisk home i teraz cały czas jest zablokowany :)

Nie potrzeba mi już innego.

Btw, tak na przyszłość. Posiadam Overmax Vertis. Jak mógłbym go zrootować i wgrać inny rom?

Framarootem. Zainstaluj Rom Toolbox i włączaj nim tryb Recovery (o ile w ogóle masz go) i w tym trybie możesz instalować różne Costum Romy.

17052109001382846035.png

Opublikowano

A co jeśli chodzi o root? Bo na razie romu nie potrzebuję sobie zmieniać, a root bardzo mi by się przydał.

Jak można wnioskować, framaroot robi roota.

17052109001382846035.png

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...