Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nobunaga the Fool

MikvY

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

NobunagatheFool.png

Gatunek: Akcja, Sci-Fi
Tematyka: Mecha, Przestrzeń kosmiczna

Opis

Zachodnia Planeta i Wschodnia Planeta.
Dawno dawno temu, te dwa światy związane były wirującym na niebie “Smoczym Pulsem”.
Cywilizacja kiedyś będąca w rozkwicie, teraz pozostaje tylko marzeniem z przeszłości, jako że niemożliwy do ugaszenia ogień wojny rozrywa kraj na strzępy. Dwie planety trwają pogrążone w wiecznej walce.
Powrót super technologii znanej jako “święte skarby” mógłby zrewolucjonizować świat, jednak nikt nie wie o jej istnieniu za wyjątkiem jednej osoby zwanej “heretyczką”.
Dziewczyna z Zachodniej Planety, Jeanne Kaguya d’Arc, dostąpiła niebiańskiej wizji o narodzeniu “Gwiezdnego Mesjasza”, który ocali świat. Z tego powodu wyrusza ona w podróż na Wschodnią Planetę, za kompana mając Leonardo da Vinci, “tego, który obserwuje świat”. Po drodze napotykają heretyka ze Wschodniej Planety, a tym samym “największego z głupców”, Ode Nobunage.

76561198041325734.png

Opublikowano

Mam 5 odcinków zaległości i jakoś mnie nie ciągnie by to nadrabiać

Może kiedyś do tego wrócę.

s2c77Oa.png

Opublikowano

widziałem 1 ep i hmm sądzę że mi się spodoba ale poczekam jak będą już all odcinki ^^

Jeśli Ci życie miłe to nawet nie zaczynaj tego oglądać.

Przebrnąłem przez kilka epów i któryś tam z kolei przewijałem z nudów.

Gł. bohater rzeczywiście jest idiotą, a reszta postaci niczym nie odstaje od wspomnianego "idioty".

Powiem tak, kreska może i przyciąga, ale fabuła i sama akcja równie szybko odpycha.

417711489342956987022.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jeśli Ci życie miłe to nawet nie zaczynaj tego oglądać.

Przebrnąłem przez kilka epów i któryś tam z kolei przewijałem z nudów.

Gł. bohater rzeczywiście jest idiotą, a reszta postaci niczym nie odstaje od wspomnianego "idioty".

Powiem tak, kreska może i przyciąga, ale fabuła i sama akcja równie szybko odpycha.

Z nudów jednak da się pooglądać. Każdy ma swoje gusta co do głównego bohatera jest idiotą jak Młody Goku , Młody Naruto czy Luffy także :).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...