Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kamera

MaJki23

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam po reinstalacji gry na starcie gdy już dołączę do gry mam "luźną" kamerę kiedyś przed ponowną instalacją lola miałem już ją zablokowaną teraz mi śmiga obraz po całej mapie i czasem laguje idzie jakoś to dziadostwo ustawić żeby od razu była zablokowana w sensie obraz utrzymywał się przy postaci bez klikania Y czy tego "oka" nad minimapą ? Takie mało ważne a jak wkurwia :D . Pozdrawiam :)

graphic.png

Opublikowano

na mini mapie calej mapy na gorze masz takie malutkie okienka, 4 chyba i zaznacz to najdalej wysunięte na prawon takie oko, to zablokuje ci kamerke w grze, a inaczej mozesz trzymac poprostu spację ;)

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Poprzeglądaj ustawienia w grze, albo naucz się grać z odlockowaną kamerą. Jest lepiej grać, bo możesz łatwiej zobaczyć enemy junglera, czy kogoś, kto Cię gankuje.

Albo po prostu za każdym razem klikaj to "oko" nad minimapą :P

4gn9yu.jpg

tumblr |

Opublikowano

Nic mi nie pomogliście tyle sam napisałem i wiem jak ją zablokować , chodzi mi o to żeby ona już na starcie była sama zablokowana tak jak miałem to wcześniej nie wiem jak ustawić to jak było wcześniej :D. Tego " oka" nie trzeba cisnąć wystarczy "Y" :)

graphic.png

Opublikowano

ja juz nie rozumiem,co ty chcesz zrobic ?

to wkoncu wiesz jak ją zablokowac, ale chcesz zeby odrazu byla zablokowana.. ja bym nie mogl grac z zablokowana, dead w late i patrz minute na czarne tlo ;)

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Facepalm ... Bardzo dziękuje za udzielenie mi wyczerpujących informacji co do mojego pytania które jest tak cholernie trudne  "Jak mieć zablokowaną kamerę na starcie gry" a nie ganianie jej po całej mapie .

"to wkoncu wiesz jak ją zablokowac, ale chcesz zeby odrazu byla zablokowana.. ja bym nie mogl grac z zablokowana, dead w late i patrz minute na czarne tlo"

Przemilczę. Do zamknięcia .

graphic.png

Opublikowano

Po co zakładać tak bez sensowny temat?

Skoro sam wiesz że wystarczy wcisnąć "Y" na początku meczu aby ja zablokować, to po co nabijasz posty?

Radzę ci nauczyć się grać na odblokowanej kamerze, im szybciej, tym lepiej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...