Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wybicie sie na YouTube

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam takie pytanie do was co powinienem zrobić aby lekko wybić sie na yt nie mówie tutaj o tysiącach widzów wystarczy kilkunastu nagrywam głównie filmiki z gier mam zamiar od poniedziałku zacząć nagrywać minecrafta bo wiem , ze na tej grze wielu sie wybilo ale prosze o jakieś wskazówki oto magiczny link do mojego kanału prosze abyście w niego weszli i napiali co o nim sądzicie i co robie źle , dwie osoby powiedziały mi ze źle robie nagrywając let's playe ale ja lubie to robić i uważam , ze robie to dobrze ;) Prosze o opinie co o tym sądzicie i jak uzbierać więcej widzów , wyświetleń itd. Sorki za błędy pisałem na szybko : x

Opublikowano

Liczy się zawartość Twojego kanału.

Jeśli nagrywasz coś nudnego, nie dziw się.

Spróbuj nagrać coś, czego jeszcze nie było. :-)

Opublikowano

Polecam zmienić i nagrywać coś innego yt jest już wystarczająco zajebany Minecraftem :)

@edit:

gówno nie Offtopic ;d

Napisałem tylko rade/prawdę bo prawdą jest że już yt jest zbyt tą grą zajebany...

i już prawie nikomu nie chce sie oglądać nowy z mc ;d tylko tych 200k+ sub ;d

Opublikowano

Jak najłatwiej wybić się? Za pomocą kogoś znanego. Starasz się poznać osoby, które mają 1k+ widzów. Dla mnie to jest trochę chamskie... Jednak, jeżeli komuś aż tak zależy na ilości subów.

Samemu? Ciężej, jednak jest to możliwe. Tylko jak? I tu jest problem... Musisz mieć to COŚ. Coś, co przyciągnie widzów. Nie wystarczy nagrywać jak expisz z jakąś muzyką, trzeba ciekawie mówić. Większość gier to już przeżytek, po prostu nudno patrzy się i słucha. Musisz ciekawie mówić, zwracać się do widzów. Nie chcę nikogo reklamować, ale świetnym przykładem jest Rojov13, jedyny YouTuber, którego uwielbiam oglądać. Jest naturalny w tym co robi. Zwłaszcza "horrojki", idzie się przestraszyć, ale i uśmiać. Możesz również zacząć od tworzenia INTRO dla innych yt. Przeważnie na pomocy komuś zdobywasz pozytywne opinie. Ale znajdą się takie osoby, którym nic nie zrobiłeś, a i tak będą Ciebie "hejtować" i tyłek obrabiać, zazdrość? Pewno tak.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Głupia gra = minecraft dla głupich ludzi = widzowie minecrafterów, głupota w Polsce taka powszechna wow :D.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...