Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomocy Szukam rozwiązania

jakub2508

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak jak w temacie

ostatnio sciągnąłem mape truckers by goba6372 ale jak wrzucam ją do folderu euro truck simulator 2 / mod to jak wybieram w profilach ets2 tą mape i tworze to mi do chodzi prawie do końca i wyłącza sie.

ktoś wie jak to zrobić??

oraz poszukuje kogoś kto zna program do łamania haseł w winrarze bo nie moge tej mapki wypakowac bo jest hasło.

Proszę o szybką odpowiedz

Opublikowano

Najprawdopodbniej, wersja twojej gry nie jest odpowiednia do mapy. Jesli masz informacje jaka wersja gry jest potrzebna na ta mape to sprawdz swoja wersje na glownym okienku gry. Jesli sie nie zgadzaja to masz powod.

Z tego co wiem to MPCforum nie wspomaga piractwa wiec z winrarem nie pomozemy. Polecam poszukac w google, napewno ktos posiadal podobny problem do twojego.

Opublikowano

to proste

@UP tak jak to jest proste to spróbój nagrać filmik jak uruchamiasz tą mapę i jak ją instalujesz

Najprawdopodbniej, wersja twojej gry nie jest odpowiednia do mapy. Jesli masz informacje jaka wersja gry jest potrzebna na ta mape to sprawdz swoja wersje na glownym okienku gry. Jesli sie nie zgadzaja to masz powod.

Z tego co wiem to MPCforum nie wspomaga piractwa wiec z winrarem nie pomozemy. Polecam poszukac w google, napewno ktos posiadal podobny problem do twojego.

@up Wersje mam taką samą jak z mapą. a do winrara to sie pytam

To nie wypakowałeś jej, a chcesz grać?

Nie da się złamać hasła do winrara. Kiedyś próbowałem programem i nic z tego.

@up spoko

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...