Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BFBC2

kuron1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Kupiłem kiedys Battlefield: Bad Company 2 ale zgubiłem płytke  sam kod mi został  wiecie może z skąd można pobrać bfa ?

Opublikowano

Witam. Kupiłem kiedys Battlefield: Bad Company 2 ale zgubiłem płytke  sam kod mi został  wiecie może z skąd można pobrać bfa ?

Origin.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Musisz dodać gre do Origin. Jeżeli nie bedzie Ci kod działać to musisz napisać do suppa.

Jak to zrobić?

\/

By przejść do zagranicznej pomocy technicznej wystarczy wejść na stronę help.ea.com, następnie wybrać opcję „Help with a game”, wskazać odpowiednią grę oraz zjechać stroną na sam dół odnajdując pomarańczowy przycisk „Contact Us”. Na przeładowanej stronie system poprosi o wskazanie platformy z którą mamy problem oraz o wybranie działu którego dotyczy nasz problem. Pozostaje jeszcze wpisać krótki opis sytuacji i zostajemy przeniesieni na stronę w której już tylko krok będzie dzielił nas od połączenia z konsultantem.

(skopiowane z pewnej stronki. Oczywiście musisz przed tym ustawić język na united states)

Pamiętaj że nie zawsze jest dostępna opcja LIVE CHAT. Wynika to m.in. z tego że mają tam inna strefę czasową i nie są to automaty :D

snikersproject1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...