Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dump bazy Averiamt2.pl

Gość `Vendetta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No chyba nie napisze proszę kochane mpc daje Wam dumpa za darmo mimo iż mogłem dalej sellać?Puk puk -.-

Opublikowano

No chyba nie napisze proszę kochane mpc daje Wam dumpa za darmo mimo iż mogłem dalej sellać?Puk puk -.-

To chyba nie rozumiesz idei forum, tego forum.

-----

Proszę się tu o nic nie rzucać.

Udostępniasz plik z dopiskiem "darmozjady". Udostępniasz dobrowolnie, nikt Cię o to specjalnie prosić nie musi, a tym bardziej nikt nie żąda od Ciebie wrzucenia tu pliku. Wymagany jest tutaj również wzajemny szacunek, bo bez tego forum zmieniłoby się w jeden wielki chlew.

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

a ty chyba nie znasz regulaminu xD , jako lider mt2 powinieneś być osobą bezstronną a dostałem już nie raz bana od cb za byle gówno, gdzie ''inni'' nie będę wymieniał po nickach, hejtują, wyzywają, i chuja im robisz, poćwicz ewentualnie dorośnij :)  

ps; pliczki nie są ''szałowe'' ale zawsze kosz można wypełnić  -.-

Opublikowano

Obecnego forum nie rozumiem.Dawnego tak.Z resztą nie chcesz zdjąć % to nie łaski bez...

Opublikowano

Łaskę robisz, że to udostępniasz? Nie ściągnę Ci % za zachowanie jakie sobą reprezentujesz.

A co ma wspólnego zachowanie z wstawką? Dał download do pliku który jest przydatny i ludzie pobierają go a to jak się zachowuje to tylko i wyłącznie jego kultura osobista.

Nie za kulturę tutaj się ściąga %, zresztą jako lider powinieneś sam o tym wiedzieć.

rastabuszek.jpg
Opublikowano

A wy "Darmozjady" powinniście wiedzieć że trzeba mieć szacunek do wyżej postawionej osoby a wy jak i ja nie mamy prawa mówić tak do kogoś z teamu. Gdyby widział to global albo admin to by Ci wyjebał bana "darmozjadzie" za to co napisałeś na samym początku i by się nie zastanawiał.

@topic

Tak tak fajne tego szukałem dzięki za udostepnienie zaraz zobaczę czy "działa". -,-

• 10 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...