Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy gracz

matizal77

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam prosił bym o pomoc jak zacząć grę czy są jakieś linki z bonusem przy rejestracji i jakie postacie kupować dla początkującego gracza ?

Może ktoś by dał linka do jakiegoś porządnego poradnika ?

Opublikowano

Mnostwo tego jest w sieci, najpierw poszukaj dobrze :) jesli nie znajdziesz albo bedziesz mial problem, mozesz pisac do mnie  :)

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Więc tak, na początek polecam Ci grać na postaciach dostępnych, szybko nazbierasz 3150 PZ ( Punkty Zasług, po ang. IP ) i kupisz Pantheona który jest łatwy do ogarnięcia itd. Pooglądasz poradniki itd. Ustawisz sobie w miare dobrze masterki i będzie dobrze, proponuje poogolądać dużo filmów z lola, tak z 5. Polecam IsamuXpompa, i nauczysz się troszeczke więcej, na botach graj dużo naucz się LS ( Last Hit - Zabijanie mooba, potwora/miniona kiedy ma końcówkę życia ) zresztą co będę pisał, pooglądaj filmy na youtube, wtedy zrozumiesz o  co tutaj chodzi ;)

Słowo ‘Bóg’ jest dla mnie niczym więcej niż wyrazem i wytworem ludzkiej słabości, a Biblia zbiorem dostojnych, ale jednak prymitywnych, legend, które są ponadto dość dziecinne. Żadna interpretacja, niezależnie od tego jak subtelna, nie może (dla mnie) tego zmienić.Albert Einstein

Opublikowano

Więc tak, na początek polecam Ci grać na postaciach dostępnych, szybko nazbierasz 3150 PZ ( Punkty Zasług, po ang. IP ) i kupisz Pantheona który jest łatwy do ogarnięcia itd. Pooglądasz poradniki itd. Ustawisz sobie w miare dobrze masterki i będzie dobrze, proponuje poogolądać dużo filmów z lola, tak z 5. Polecam IsamuXpompa, i nauczysz się troszeczke więcej, na botach graj dużo naucz się LS ( Last Hit - Zabijanie mooba, potwora/miniona kiedy ma końcówkę życia ) zresztą co będę pisał, pooglądaj filmy na youtube, wtedy zrozumiesz o  co tutaj chodzi ;)

Przecież Islamus gra momentami jak gówno, lmao. Wbij na FissMortune, sporo meczy profesjonalnych graczy

Opublikowano

Przecież Islamus gra momentami jak gówno, lmao. Wbij na FissMortune, sporo meczy profesjonalnych graczy

"Momentami" - ;) Tylko czasami jak się mocno wkurzy, ale może go ogladać bo jest dość dobry, równie dobrze może oglądać speeda czy też ciastka... którzy też dobrze grają.

Słowo ‘Bóg’ jest dla mnie niczym więcej niż wyrazem i wytworem ludzkiej słabości, a Biblia zbiorem dostojnych, ale jednak prymitywnych, legend, które są ponadto dość dziecinne. Żadna interpretacja, niezależnie od tego jak subtelna, nie może (dla mnie) tego zmienić.Albert Einstein

Opublikowano

"Momentami" - ;) Tylko czasami jak się mocno wkurzy, ale może go ogladać bo jest dość dobry, równie dobrze może oglądać speeda czy też ciastka... którzy też dobrze grają.

nie;-;

najlepiej oglądać streamy albo kanał na yt fiss mortune

twitch.tv/muczaczoslive

Polecam typa^ ;d

Opublikowano

Ja tez polecam wlasnie streamy, mam takiego ktorego okladam codziennie

twitch.tv/xamanox

On wlasnie gra AP carry

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Tak jak kolega pod tobą IsAmU nie potrafi grać on gra bo gra i go carrują.

Polecam też Fiss Fortune lub też na twitchu.tv oglądać polskich graczy lub ang jeśli ogarniasz w miare angielski.

Co do nauki nie da sie nauczyć last hitowania,dobrych flashy,łapanek itd to trzeba praktykować z czasem nauczysz się wszystkiego.

( NIGDY NIE KUPUJ KONTA I CIŚNIJ OD 30 LVL )

14 lat  

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...