Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bot do lola? Jest pomysł potrzebny tylko programista :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, ostatnio pomyślałem sobie żeby skołować jakiegoś bota który by grał za san mecze. Pomysł jest taki: wystarczy znaleźć plik w naszym folderze z grą I przerobić je tak aby odtwarzał je jakiś program. Nie będą to wszystkie postacie bo Riot nie zaprogramował jeszcze wszystkie postacie jako boty, ale te co są powinny być ok. I tu tkwi problem ja tego zrobić nie potrafię więc pisze o tym tutaj w nadziei, że jakiś dobry informatyk ogarnie temat i niedługo będziemy cieszyć się nabijaczem PZ ;)

Opublikowano

Ja szukałem i nic nie znalazłem

Chodzi mi o całego rozbudowanego bota w którym ustawia się wszystkie opcje co ile ma grac na jakiej lini automatyczne wyłączenie itp

Opublikowano

Poszukaj po innych forach programistów. Nikt nie zrobi Ci nikt programu za darmo. Możesz stworzyć temat w dziale C++ albo AutoIT.

Jest dużo botów na taki temat.

8372383248.png
Opublikowano

Rozbudowany bot jest taki płatny,

a jak chcesz kogoś aby za Ciebie to zrobił to szykuj tak 1.000 € ze wszystkim ^_^

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Aż mi się przypomniały listy do CD Action "Mam pomysł na grę tylko musicie jom zrobić. Super pomysł." xD  

Znaleźć plik w naszym folderze z grą ? Da się tak poprostu ukraść riotowi skrypty botów ? :P

2ex0sgm.jpg
Opublikowano

Przecież nawet gdybyście mieli skrypty botów to nie umielibyście ich zastosować, zresztą ich AI jest tak chujowe, że nawet człowiek o IQ kartofla wygra z nimi.

Opublikowano

Skrypty obsługujące boty są po stronie serwera.

@Edit

http://www.elitepvpers.com/forum/league-legends-hacks-bots-cheats-exploits/3150533-bot-ghostlol-reff-bot.html

Mój bot do wbijania 10 lvli, narazie beta ale szybko sie rozwija.

Świetna sprawa. Angielski nie zbyt zaawansowany, ale może zrobisz tutaj tuta, żedy nie odsyłać do innych forów.

2ex0sgm.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...