Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie najmniej polaczków...

Vovage

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, na jakim regionie gra jak najmniej polaków i można dogadać się po angielsku? I nie dzieją się takie cuda jak spaść z 94LP do 11LP pod rząd.

Opublikowano

Nie wnioskujmy tutaj po poziomie. Trafią się mecze, gdzie przegramy kilka gier z rzędu, no ale bez przesady. Nie należy się poddawać przez polaczków. Region EUW raczej będzie odpowiadał Ci najlepiej, bo na wyższych ligach możesz spotkać naprawdę dobry poziom graczy.

8372383248.png
Opublikowano

Polecam EUW jest mało polaczków,a większej dywizji możesz spotkać bardzo dobrych graczy :)

ThisIsFan_eune_10_6_logo.png

Opublikowano

eune

w dzień z d3 do d2

a ty mi pie*** głupoty że przez polaczków gry przegrywasz..

chłopie co ty obstawiasz że smurfy ciebie będą ciągle kierować? ja poszedłem afk specjalnie aby typ przegrał grę (mimo że to była wygrana gra)

i oczywiście report na niego poszedł x5.

@AntyWarn

Rosyjski. + Latin America.

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Może nie przegrywam ale w każdej grze kto flejmi to oczywiście polak. Wszystkich powyzywa i potem się dziwi, że 0 teamwork.(A wczoraj przez takich polaków z 94LP zszedłem do 11, bo oczywiście troll pick, afk. Odziwo u przeciwników zawsze jest ogarnięty team)

PS. thx za odp temat close

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...