Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Opłaca się grać? Czy sprzedać?

DarwoR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

mam dylemat albowiem posiadam wojke 85 i około 2-3kkk

Skille:

ks-dzzuweylyqkvxipzjzaa.jpg

Questy:

vo-zcgskwarskrxgpkqrqdu.jpg

Biolog:

ki-vceebtoyvkdgvvyjggxw.jpg

I czy grać na tej postaci?

EQ nie ma, musiałbym zakupić, czy może sprzedać albo zamienić z dopłatą za jakąś postać do pvp np. szamana 90-95+?

Co o Tym sądzicie?

Opublikowano

Ja bym grał na tej postaci. Masz buffa?

Moja odpowiedź Cię satysfakcjonuje? Dej mie Lubię to!

Opublikowano

sądzę, że bodziakiem z healerem jako buff lekko nie będzie ;x może zamień bodziaka na wpka +75 z buffem? :D

Opublikowano

sądzę, że bodziakiem z healerem jako buff lekko nie będzie ;x może zamień bodziaka na wpka +75 z buffem? :D

Nie lubie grać wp'kiem + nie bede zamienial takiej postaci na takim biologu i misjami za postac 10 lvl nizsza.

Buffa nie problem zrobić / kupić.

Tylko zastanawiam sie czy wszystkiego nie sprzedać i kupić 'coś' lepszego

Opublikowano

Skoro tak to zrób buffa i klep bodziakiem.

Opublikowano

Czyli dobić ten 90 lvl tylko aby mieć trytonka 9

i dodam jeszcze, że ma misje na 85 (z seri tych zeby zabic dzikie psy na 2 lvl)

Warto kupić jakieś fajnego bojowca +9 all kd+4 i 5b z 10l 8siła cos w ten desen?

Opublikowano

No wiesz zależy. Ja bym dobił 90 i kupił trytka 2x lud zamiast się z bojowym bawić. Ale wiesz, zależy czy Ci starczy z tych 3kkk. A potem zarabiać i zarabiać ;d

Opublikowano

No wiesz zależy. Ja bym dobił 90 i kupił trytka 2x lud zamiast się z bojowym bawić. Ale wiesz, zależy czy Ci starczy z tych 3kkk. A potem zarabiać i zarabiać ;d

Najwyżej, sprzedam healera za yangi.

+ przypomnialo mi się, że mam bodziaka 70 ale skille M i BM'a 61 lvl skille M10/G

Opublikowano

to możesz opylić te postacie i będzie spoko z eq na bodziaka

Opublikowano

Jak masz takiegobodziaka 60lv i bma to zawsze możesz za yangi w grze sprzedać i bedzie dodatkowa kasa na eq ;)

Opublikowano

ub-owxfbszepbkmsntgqcgi.jpg

I bym grał chyba bodziakiem, healera bym zostawił i nie ruszał a tamte postacie sprzedał, + mówie mam jeszcze 2-3kkk yang

+ pare postaci z eq do dt typu całe karty w trutach / bojowych

Opublikowano

Opłaca się grać jak cholera. Ja bym grał. Kupić eq i postać superowa:) skile bardzo dobre. Ale wiesz.... musisz sprawdzić ile wydał byś kasy na EQ i przeanalizować czy będzie się opłacało czy grać inną postacią:p

Opublikowano

Opłaca się grać jak cholera. Ja bym grał. Kupić eq i postać superowa:) skile bardzo dobre. Ale wiesz.... musisz sprawdzić ile wydał byś kasy na EQ i przeanalizować czy będzie się opłacało czy grać inną postacią :P

Znaczy no wiesz, na PL'u klasy są zbalansowane jakos, choc wiadomo jak w metinie ktos musi dominowac, postac chcę zrobic na pvp / wojny.

Opublikowano

No to ta postać jest bardzo dobra tylko wiesz sprawdź ile yangow będziesz potrzebował na takie wypasione rzeczy i przelicz to na złotówki. Bodziak jest super . Samo zrobienie skili . Aury na P to jest już sukces

Opublikowano

Kup eq do expa, zarób troszkę i dopiero później się bierz za dobijanie 90lv. Gdy będziesz już miał takie eq żeby dawać rade tam czyt strzały i pozostałe na atak.

Do tego exp buffa smoka. Zwerbuj wpadną 2 dodania i zmianki na 70.

517981403547547309333.jpeg

Opublikowano

No to ta postać jest bardzo dobra tylko wiesz sprawdź ile yangow będziesz potrzebował na takie wypasione rzeczy i przelicz to na złotówki. Bodziak jest super . Samo zrobienie skili . Aury na P to jest już sukces

Berka na P wbijal nie będę bo się nie opłaca, misje moim zdaniem to też jest sukces.

Dopiero po roku przypomniałem sobie passy.

To jest serwer Etolin, to ile moze kosztowac np, stal +9 5b 2k hp 10 miecze 10 dwureka 10 sztyle cos w ten desen.

Opublikowano

To zależy też, czy serio chcesz grać na tej postaci czy tak.. "możesz", ale sam nie wiesz.

Jeśli jesteś przekonany to inwestuj hajs w tego 85, natomiast jeśli wolałbyś spróbować czegoś innego, to sprzedaj wszystko i zacznij od nowa np. daggerem czy BM (pvp/wojny).

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

To zależy też, czy serio chcesz grać na tej postaci czy tak.. "możesz", ale sam nie wiesz.

Jeśli jesteś przekonany to inwestuj hajs w tego 85, natomiast jeśli wolałbyś spróbować czegoś innego, to sprzedaj wszystko i zacznij od nowa np. daggerem czy BM (pvp/wojny).

Jestem tak 50/50.

Bo np przy expie, 5-7h dzienniew tygodniu a w weekendy koło 12h (nocne expienie = mniej ludzi)  w jakim czasie bym dobił ten 90

Opublikowano

Berka na P wbijal nie będę bo się nie opłaca, misje moim zdaniem to też jest sukces.

Dopiero po roku przypomniałem sobie passy.

To jest serwer Etolin, to ile moze kosztowac np, stal +9 5b 2k hp 10 miecze 10 dwureka 10 sztyle cos w ten desen.

No tak jak mówiłem sprawdź ceny na allegro, i na sklepach w m1, pytaj graczy którzy mają takie itemy ile są warte ich rzeczy. No i daj nam znać:D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...