Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Po formacie laguje mi lol

masterxx3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Procesor graficzny: GeForce GT220

Procesor: AMD Athlon II X2 245 Processor

Pamięć: 4.00GB Ram

Wersja sterownika:333.23

Windows 7 utlimate

Beztytuuj_ernnasq.jpg

Nieregulaminowa sygnatura.

Opublikowano

w ustawieniach graficznych w trakcie gry w lolu ustaw jakość champow, cieni i innych na niskie i daj nieograniczona liczbe FPS, nie zaszkodzi lecz bardzo pomoze. jeśli to nie pomoże, postaraj się sprawdizć swoją grafike.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

w ustawieniach graficznych w trakcie gry w lolu ustaw jakość champow, cieni i innych na niskie i daj nieograniczona liczbe FPS, nie zaszkodzi lecz bardzo pomoze. jeśli to nie pomoże, postaraj się sprawdizć swoją grafike.

Po formacie mam lagi  a przed formatem na full  grafice nie miałemi wgl jechałem i 60fpsów miałem a teraz mi tak skacze sr30 do 90 i nwm co z tym zrobić

Opublikowano

W jaki sposób mam grafikę sprawdzić? A różnica między low a high do 8fpsów po prostu skacze mi tak od 20 do nawet 90 średnio 30-50 w tym skacze jak mówiłem

Sterowniki

Sterowniki najnowsze

Opublikowano

Napraw LoL'a i postępuj zgodnie z poniższą instrukcją :

Panel sterowania ---> System i zabezpieczenia ---> Windows Update !

Powinno pomóc . Liczę na Like !

~Najsilnijeszym wojownikiem jest ten , kto pokonał sam siebię...~

-Konfucjusz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...