Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Router, brak możliwości zalogowania.

TheBuster_PL

Pytanie

Opublikowano

Witam Posiadam Router

TP-LINK TL-WR340G

Niestety Mój dostawca Nie chce mi podać hasła do routera więc postanowiłem sam je zdobyć

zrobiłem reset przynajmniej tak myślę wykonałem go tak

1.Wyłączyłem Router od zasilania

2.Nacisłem Przycisk Reset

3.Włączyłem Router bez puszczania Resetu i tzymałem tak z minute...

Jedynie mam teraz sieć bez zabezbieczeń tzn bez hasła dostępu ale login Admin i hasło Admin nadal nie działają

Sam login także. Robiłem tak kilka razy bez wyłączania routera itp i w niczymym nie pomogło hasła dalej nie znam

co w takim razie mam zrobić?

Annony_sygn_bySFG_01a.jpg

Syga by SofarGone

7 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to czytaj dalej głupoty na nacie, ale skoro wiesz lepiej dalej uważaj że nie obsługuje

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Nie możliwe... Jakim cudem nie znasz hasła. Sprawdź pod routerem na naklejce jest na 100% zawsze chyba że ktoś je zdarł... Lub poszukaj w internecie domyślnego hasła do twojego routera. W tp-linkach jest przeważnie admin admin....  

I reset routera rób wtedy kiedy on jest włączony ;)

Zadzwoń jeszcze raz do tego swojego dostawcy to pewnie jakiś prywatny a nie duża firma.. Router jest twój czy dzierżawisz go od firmy?

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

Router jest Mój rodzice za niego zapłacili ^^

Ale Pisałem już z Dostawcą i powiedział że Oni zmieniają hasła do routerów bo potem mają dużo telefonów z pomocą w ozyskaniu internetu ...

Domyślne hasła nie działają reinstal nie pomaga ...

Annony_sygn_bySFG_01a.jpg

Syga by SofarGone

Opublikowano

domyślne hasło jest admin / admin

skoro ci nie działa to zmienione po to by się nie bawić w ustawieniach , zresztą jak zresetujesz i nie znasz ustawień sieci WAN  to i tak trzeba zwrócić się  do dostawcy by ci to ustawił

p.s. z ruoterem można się połączyć przez telenet i zmienić/skasować hasła, użyj google i szukaj sposobu dla swojego routera

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...