Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Chciałbym założyć nowy serwer pod tematem miasta. Szukam już od długiego czasu mod i pluginów pod tym tematem,

ale znaleźć ich nie mogę.

Jeżeli ktoś by widział albo słyszał o jednym z tych na 1.7.2 których opcje wymieniłem tutaj proszę o info. daje +

Mody i pluginy których szukam to:

Mod na kajdanki - dodaje przedmiot dzięki któremu gdy się nim uderzy w innego gracza on zostaje unieruchomiony,

Mod-plugin na samochody oraz helikoptery - dodaje samochody i helikoptery które można w ustawieniach modyfikować

(zmieniać kolor, szybkość itp)

Mod na farby - dodaje możliwość kolorowania jednej strony bloku na inny kolor a reszta zostaje normalna

(przydaje się do np remontu mieszkania)

Mod na klucz - mod który dodaje klucz do danych drzwi.

mod na bronie - chyba nie muszę mówić do czego służy tylko nie widzę go na 1.7.2

mod na meble - znam go ale nie wiem gdzie go pobrać na 1.7.2

mod na piłki - też znam tylko też nie wiem gdzie go pobrać na 1.7.2

mod na sklepikarzy - npc które sprzedają itemy które ja moge ustawić w opcjach

mod na reanimacje - po śmierci gracza ma się ustalony czas na danie mu apteczki i wtedy powraca do świata żywych.

To by było na tyle (wiem wiem dużo) ale jeśli ktoś mi bardzo pomoże w poszukiwaniach może zostać nawet adminem :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...