Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Czy Ktoś posiada hacka?

farier

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Posiadam win8 i chcialbym odpalic jakiegos hacka tylko ze nie czaje juz tego kiedys bylo proste sciagales i miales a teraz jakies zjebane pliki dll oco w tym kaman czy ktos potrafi mi pomoc i wskazac dzialajacego hacka i wytluamczy jak to zrobic ?

Opublikowano

Do odpalenia hacka potrzebny jest injector. Teraz dawane są tylko same pliki .dll, by wynik skanowania był bardziej "bezpieczny".

Injectory masz w tym miejscu:

http://www.mpcforum.pl/topic/243428-spis-wszystkich-dzialajacych-injectorow/

Polecam ci Geoning'a i AdrenalinaPL. Po pobraniu zmieniasz nazwę injectora na taką samą jak w .dll

Aktualnie działających hacków nie ma na tym forum, ale postaram się coś wynaleźć w internetach to wrzucę ;) Ew. ktoś inny.

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

fajnie by bylo jakby sie cos znalazlo :) bo tez szukam i nic nie moge znalesc

jeżeli w necie pojawi się jakiś sprawny hack to z pewnością w krótkim czasie będzie on na mpc

kwestia czasu :P

btw(sorki za dosłowność) zauważyłem że farier dostał ostrzeżenie za post (który zacytowałem) i takie pytanko, kogo na tyle pojebało żeby wstawiać mu ostrzeżenie?

przecież chłopak dalej pisze na temat, nwm czy któregoś moderatora popierdoliło czy co? :X 

jak można to chciałbym z tym modem popisać na pw :)

@i3turbo

kupioną bazę, stary co Ty dajesz? 

jak ja nigdy kasy na bazy nie wydałem ;)

poza tym ja już nie te klimaty a te bazy które miałem zaginęły wraz z formatami... :D

Opublikowano

jeżeli w necie pojawi się jakiś sprawny hack to z pewnością w krótkim czasie będzie on na mpc

btw(sorki za dosłowność) zauważyłem że farier dostał ostrzeżenie za post (który zacytowałem) i takie pytanko, kogo na tyle pojebało żeby wstawiać mu ostrzeżenie?

przecież chłopak dalej pisze na temat, nwm czy któregoś moderatora popierdoliło czy co? :X 

Juz od paru dni jest cheat undetected lecz nikomu nie chce sie wstawic go pewnie ;). Moze Ty zaaktualizujesz swoja (kupiona baze) xD

Pozdrawiam turbo.

xD---Kopi_ehxepsa.png

Opublikowano

Juz od paru dni jest cheat undetected lecz nikomu nie chce sie wstawic go pewnie ;). Moze Ty zaaktualizujesz swoja (kupiona baze) xD

Pozdrawiam turbo.

takie z was nygusy ze nie mzoecie 20kb wsadzic na te forum ???? bedzie ktos normalny i wrzuci ten cheat ???

Opublikowano

takie z was nygusy ze nie mzoecie 20kb wsadzic na te forum ???? bedzie ktos normalny i wrzuci ten cheat ???

Dlaczego ktoś to ma robić za ciebie? Czemu Ci się nie chce? ;) 

@i3turbo

kupioną bazę, stary co Ty dajesz? 

jak ja nigdy kasy na bazy nie wydałem ;)

poza tym ja już nie te klimaty a te bazy które miałem zaginęły wraz z formatami... :D

Spokojnie, już dałem uw ale dostałeś PW ;-) Możesz śmiało porozmawiać z Why'em.

A jeśli hack się pojawi to tutaj:

http://www.mpcforum.pl/forum/579-download/

Zaraz może wrzucę jakiegoś, cierpliwości ;)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...