Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Polski Server TTT - Kryjówka Złych Naukowców

Gość Netheous

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Netheous
Opublikowano

Witam.

Od 6 lat skryptuje w lua, tworze dodatki do gmoda, tryby gier itd...

Dlatego zdecydowałem założyć non-profit server... a z racji ze z polakami sie gra najfajniej (byle nie w LoLa) to server jest TTT i tylko dla polaków.

Podstawowe info:

IP servera to: ms.game.nfoservers.com:27015 - hostowany w Niemczech, we Frankfurcie także nie ma problemu z pingiem jak ktoś mieszka w UK/US/GER itd.

Strona: Chwilowo nie ma

Addony: Pointshop, mapy i inne duperele, jak będzie jakaś baza graczy to napisze własne dodatki.

Dodatkowe info: Dodałem do wyboru Polski język, jest w 40% zrobiony, za jakiś czas go dokończę.

Admini: Chwilowo tylko ja i 2 finlandczyków którzy byli adminami na moim serverze DarkRP, wiedzą żeby nie banować chyba że ktoś puszcza muzykę, nadużywa bugów, reklamuje inne servery itd. itd.

VIP i tak zwany pay to win: Nie ma u nas czegoś takiego jak opłata za vipa, u nas vipem jest każdy, inne rangi można zdobyć za grę na serverze i tak samo z rangą admina - w skrócie: Admina i inne dostajesz za grę, nie łamiąc regulaminu (który dopiero będzie napisany, tak więc obowiązują podstawowe zasady)

Jeżeli reklama jest zakazana, proszę o usunięcie tematu.

Gość Netheous
Opublikowano

To zapraszam i proszę polecić go znajomym.

Dziś na nim grałem z 5 znajomymi, nikt nie wchodzi, wszyscy są po prostu nastawieni mentalnie na granie na pozostałych.

Nowe jest złe, według nich.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...