Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem przy wymianie na free exp

PaczajLeci

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czesc, wczoraj pobralem wot'a i dzis troche pogralem i nie wiem jak wymieniac exp na free exp gram czolgiem NC-31 mam prawie na nim 2k exp'a i nie wiem jak wymieniac go na free expa, widzialem jakies poradniki ze trzeba kliknac "wymien doswiadczenie" ale tam mam kurs wymiany na 1zloty gold= 25exp, a ja chce zwykly exp wymienic na free exp.

Moja wypowiedz moze nie miec lekko sensu ale nie wiedzialem jak to opisac.A jeszcze widzialem ze ten moj czolg jest "elitarny" nie wiem czy to ma jakies znaczenie ale podalem to ;)

Opublikowano

Rozumiem o co chodzi. Zacznę od tego żeby wymienić exp'a z tego czołgu na ,,free expa" musisz mieć złoto. Bez złota niestety nie wymienisz. Wyżej piszę, że jedna sztuka złota daje Ci 25 expa, wiec można się domyśleć. ;)

Opublikowano

a wiec jesli chodzi o wymiane normalnego exp na free to.na czolgu trzeba miec wszystkie moduly zbadane a jesli chodzi ci o exp na czolgu free to zeby go zamienic na ten ogolny free musisz goldem :)

Opublikowano

Aby wymienić exp czołg musi być elitarny, i za wymianę 25 expa na 25 free expa płaci się 1 golda. WG musi na czymś zarabiać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...