Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z kartą dźwiękową

Rynichu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, nie odwiedzałem jeszcze tej części forum, ale mam problem i zwracam się o pomoc tu.

Od kilku dni na Spotify nie mogę odtwarzać muzyki. Wyskakuje na górze ekranu błąd o treśći "Wystąpił problem z kartą dźwiękową. [...]" Restartowałem i komputer i program, nic nie działa :c

3foc.png

Szukam sponsora na prawdopodobnie jeden z najlepszych serwerów RolePlay jaki powstanie. Na razie tylko zarys.

Opublikowano

Jaką masz karte? 

Może masz nieaktualne sterowniki do karty. Spróbuj je zaktualizować.

Właśnie zaktualizowałem, miałem 64 przestarzałe sterowniki do różnych rzeczy, dalej nie działa (aktualizowałem DriverBoosterem). Przy okazji zrodził się nowy problem, myszka kompletnie nie działa. Nie jest jakaś zbajerowana, bo della razem z lapkiem dostałem. Dobrze, że touchpad działa.

3foc.png

Szukam sponsora na prawdopodobnie jeden z najlepszych serwerów RolePlay jaki powstanie. Na razie tylko zarys.

Opublikowano

to po co aktualizowałeś, tylko twoją winą jest że masz problem z dźwiękiem. tego typu programy rzadko instalują sterowniki producenta sprzętu który masz

nowe sterowniki wcale nie znaczy lepsze sterowniki

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Twoja sygnaturka idealnie pasuje do tego co napisałeś. Jeśli nie zauważyłeś, to problemy miałem przed aktualizacją. Czekam na dalszą pomoc ;)

3foc.png

Opublikowano

idealnie pasuje do twojego  zrozumienia problemu 

musiałeś coś instalować czy zmieniać w sterownikach, jak nie ty to system sam zainstalował uaktualnienia

, Spotify nie ma i nie używa własnych sterowników dźwięku tylko systemowe , jak przywrócisz stare to może będzie działało czyli wywalić aktualne i zainstalować od nowa

czasem to tylko problem z directx i wystarczy jego reinstalacja

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Nic nie instalowałem. Kiedy system coś chce zainstalować, to wyświetla mi komunikat i ja decyduje czy instaluje czy nie. Jak pisałem od kilku dni, przy czym ani razu nie restartowałem komputera więc nie wiem, w jaki sposób miałbym coś aktualizować.

3foc.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...