Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lag przy kupowaniu itemów.

TiTiTiTi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podczas gry normalnie mam 50-60 fpsów, ale gdy wrócę i kupię jakiś przedmiot albo go sprzedam to nagle mi na 3-5 s spada do 0 fpsów, taki chwilony lag, wiecie co może być przyczyną?

Opublikowano

Wydaję mi się, że to są problemy od strony riotu, gdyż sam takie posiadam i pewnie 90% osób, jednak z czasem się można do tego przyzwyczaić ;)

graphic.png

Opublikowano

Z pewnością jest to przyczyna RIOT'u. Serwery co chwila padają. Nie ma co się dziwić.

Poza tym cieszmy się, że to tylko takie problemy jak np. chwilowy spadek fps przy kupowaniu.

Opublikowano

Proponuje zmniejszyc wymagania do Niskich :)

To nic nie da bo przyczyna leży po stronie riotu i ich serwerów, tyle w temacie, myślę, że można zamknąć już ten temat ;)

@@DOWN

A gdzie napisałem, że każdemu się tak "dzieje"? Jeśli tak bardzo Cię interesuję specyfikacje mojego laptopa to:

Procesor - Intel Core i3-3217U 1.80Ghz - 3gen.

Karta Graficzna - Nvidia GeForce GT720

RAM - 4GB

Dysk Twardy - 500GB

System Operacyjny - Windows 8

45-60Fps(jedynie w tf, rzadko spada do 30-35) w grze, wszystko na High ;)

Świeżo kupiony, więc nawet nie nabijaj postu, że mam wirusy, jakieś lub błędy w systemie ^.^

graphic.png

Opublikowano

No nie do konca po stronie riotu, poniewaz mi sie tak na dzieje, nawet nie dzialo, przez ten okres kiedy sa lagi, wydaje mi sie, ze to wina sprzetu z jakiegos korzystasz, mozesz podac jaki masz PC?

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Podpinam się, także mam takowy problem - gra statruje 7-10 fps, gdy juz z trudem coś kupie i wyjde z fontanny to fps dobiero idzie w górę 80-120.

Opublikowano

Od patcha 4.1 każdemu laguje, tzn. większości graczy. Nie zawsze w tym samym momencie lecz czwarty sezon zdecydowanie pogorszył grę od strony technicznej, a polepszył od strony wizualnej.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

w moim przypadu największą zwieche mam gdy zamieniam kordelasa w ostrze zniszczonego króla niekiedy przycina mi tak lola ze po zakupie tego itemu nie moge nic zrobic przez 5 sec

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...