Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Brand czy xerath

blazej2222

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zależy czym lepiej się tb gra. Ja osobiście lubię branda za jego epickie combo, ale xerath z kolei jest bardzo mocny na starcie <kropelka/kieliszek i spamisz>. Ale jednak chyba Brand <to mój wybór, a Twój może być inny>

"Największym szczęściem jest określić

wroga, przygotować wszystko, zemścić się, a

potem pójść spać." ~Josif Dżugaszwili

Opublikowano

Aktualnie poleciłbym tobie Xertaha, który po reworku jest strasznie mocny.

graphic.png

Potrzebujesz pomocy ?

Napisz, spróbuję ci pomóc !

Opublikowano

Xerath po reworku stał się dość mocny, ale według mnie lepszym wyborem będzie Brand który też potrafi ściągnąć postać na combo... Dodatkowo Brand wydaje mi się taki "przyjemnjejszy" do gry :)

Opublikowano

Jest wygodniejszy i mobilniejszy

"Największym szczęściem jest określić

wroga, przygotować wszystko, zemścić się, a

potem pójść spać." ~Josif Dżugaszwili

Opublikowano

Według mnie Xerath, po reworku jest świetnym miderem, ult, Q,W,E - bardzo silny dmg, jedynym minusem ulta jest to, że czasami nie można się skupić na walce, gdy musisz celować tymi jego kulkami, lecz gdy osiągnie już te 500-600 AP i posiadasz dobre runy, to jest to według mnie jeden z najlepszych midder'ów jakie tylko są. Tak jak pisałem wcześniej, po reworku co raz więcej osób go pickuje, nawet na rankedach.

Opublikowano

@UP właśnie coś do xeratha nie jestem przekonany, dlatego że go oddałem żeby kupić sb yasuo .Chciałbym spróbować czegoś nowego ale nie wiem jak dobry jest brand i żeby 4k nie poszło w błoto

Opublikowano

@up: Tylko kiedy oddałeś tego Xeratha? Jeśli przed reworkiem, to teraz żałuj bo champ naprawdę jest bardzo mocny. 

Osobiście posiadam Branda, lecz polecam z całą szczerością Xeratha, wydaję się słaby, a tak naprawdę nie jest! :)

1367996595-U582588.png

Opublikowano

@UP oddałem po reworku bez zużycia żetonu, gdyż nie podobał mi się.Nie wiem czy chcę znowu do niego wracać, szczerze trochę mi się nie podoba po tym reworku

Opublikowano

Dobra finalna decyzja za godzinkę będę na kompie, wystarczy że wygram teraz nawet dominiona i stać mnie na branda.Kupować?Nie będe żałował?

Opublikowano

Ok jednak sie wstrzymalem,ale dzisiaj finalna decyzja;Brand czy xerath?Godzine temu palilem sie na branda ale zagralem mecza i zobaczylem xeratha jak sie go ogarnie i nie jestem pewien

Opublikowano

@UP no wlasnie,nie wiem kto bedzie lepszym miderem brqnd ma zajebiste combo a xerath ma zasieg wiekszy wiec naprawde nie wiem.Ciezko trafic ulti to prawda ale ten xerath co go ogarnial trafial i nie wiem czy kupic branda czy xeratha i ogarnac go do perfekcji.Prosze o szybka odpowiedz

Opublikowano

Kup Branda :> On też ma niesamowity poke, jego zasięg z W jest bardzo, bardzo przyjemny a do tego pasywka wraz z combem maska + rylai robi tons of damage :D 1 item duża maska 2 item rylai 3 rabadon i już spushowałeś nexusa. Przynajmniej ja tak mam :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...