Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co jakiś czas gdy gram w cod zacina mi się obraz i dźwięk co mam robić?

EvilBadDay

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie. Mój problem polega na tym że gdy gram to po jakimś czasie tego grania zacina mi się obraz i dźwięk niemoge nic zrobić poza wyłączeniem komputera przez przytrzymanie przycisku... Pomocy

Opublikowano

Wgraj najnowsze sterowniki do karty graficznej i sieciowej. Jeżeli masz je zainstalowane, możesz spróbować tego - ppm na ikonę > zgodność > Windows XP service pack. potem uruchom grę jako administrator

graphic.png

RANK - THE GLOBAL ELITE - 1028H

PROFIL STEAM → CLICK

Opublikowano

Troche slabo opisales swoj problem, niewiadomo zabardzo czy to crash gry czy twego kompa, czy to sie dzieje tylko jak grasz w cod4 czy tez w inne gry, zamiast wylaczac komputer sprobuj najpierw kombinacji  ctrl/alt/del, wyjdziesz na pulpit, moze wywali ci jakis blad. Jezeli nie to tak jak pisal Freakzzz, najprawdopodobniej moze to byc wlasnie wina sterownika grafiki. Najlepiej odinstaluj go calkowicie, zrob restart komputera, system sam ci pobierze i zainstaluje wlasciwy sterownik.

28co9z8.png

Opublikowano

Wpisz w konsole /com_huskmeg 1024 jak masz minimum 2gb ramu, bo w tym cfg co ci dałem na pendrive, jest ustawione ponad 3000

graphic.png

PROFIL STEAM → CLICK

Opublikowano

Mój kumpel z klanu ma podobną sytuację, bo instalował w sobotę win7, po czym cod mu zawieszał kompa tak jak tobie. Spowodowane jest to tym, że twoja karta graficzna nie jest przeznaczona na win7 (o ile go masz)

graphic.png

PROFIL STEAM → CLICK

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...