Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zrobić szybko root na LG L5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Chciałbym zrobić root na telefon LG L5. Czy istnieje szybka metoda na jego zrobienie ?

Proszę o cytowanie moich postów jeżeli kierujesz odpowiedź w moją stronę. Dziękuje!

Opublikowano

Magia kuców cię nie obroni przed zepsuciem (TAK DA SIĘ ZEPSUĆ TELEFON PODCZAS ROOTA) telefonu więc wszystko robisz na własną odpowiedzialność. Deal?

O ile się nie mylę program Frameroot potrafi zrobić bezoleśnie root'a. Polecam też tą stronkę :D

http://bit.ly/1cY0WcC

Dodatkowo masz spis poradników, jak było to sprawdź, jest chyba nawet z Framerootem, ale najpierw sprawdź czy obsługuje twój telefon.

http://www.mpcforum.pl/topic/1161035-spis-poradnikow-w-dziale-andoid/

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

tak wiem da się tak rozwalić telefon, ale to już mój problem.

Proszę o cytowanie moich postów jeżeli kierujesz odpowiedź w moją stronę. Dziękuje!

Opublikowano

Ogólnie to na forum dot. LG (wpisać w googlach wystarczy, LG L5 Root) - Masz pełną instrukcje, zajmie Ci to około 15 minut. Ale ostrzegam Cię nie tylko przed znisczeniem bo nie ma co, lecz złośliwemu oprogramowaniu, tj. chińskiemu. Z reguły, jeśli nie znasz Angielskiego (bynajmniej średnio) na polskim Centrum Androida był kiedyś napisany poradnik. Jak będę jutro miał czas, wstawię jak w połowie zrootować telefon.*

* W połowie, tzn. przed chińskim oprogramowaniem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...