Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zwiększyć maksymalna kwotę w licytacji ?

Rafaello20

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otóż mam taki problem, kolega pochwalił mi się że przez opere i wejście w zbadaj elementy można jakoś zwiększyć liczbę np;zer... które się w pisuje i mieć 100% na wygrana aukcje, nawet jeśli ktoś daje 1 maxymalnie czyli 14cyfrówke... bo można przestawić z 14 np na 55 i tu zaczyna sie moj problem... daje zbadaj elementy w operze wykasuje mi taki pasek biały, dość szeroki na 1/3 pulpitu.. ale, ale gdzie mam zmienić ta ilość liczb.. w którym przedziale... za odp daje plusy, dużo +"sów !

Opublikowano

ale czy dobrze rozumiem?

stawiam 100k golda robie ten powyższy trik i mam wygraną aukcję? 

Na rozstaju drogi

Wiedźmin był raz dumał

Jak rżnąć hufiec wrogi

A chędożyć umiał...

Opublikowano

Geralt Chodzi o to żeby żeby można było postawić wieksza liczbę $ niż 14 jaka jest aktualnie . Nigdy nie ma pewności że wygrasz na 100% ;) ty możesz wpisać 100 liczb a ktoś 1000+  :P . Jak ma dużo złota zbugowane .

Opublikowano

ale to ze ustawicie sobie 100 liczb to nic nie da bo jest pewna liczba maksymalna zlota jaką mozna posiadac i jezeli sie ja przekroczy to wskakuje zloto na minus

moge podpowiedziec ze maksymalnie mozna miec liczbe z 19 cyfr:))

Opublikowano

a to macie zbugowane złoto?

to moze ktos sie podzieli? ;)

Na rozstaju drogi

Wiedźmin był raz dumał

Jak rżnąć hufiec wrogi

A chędożyć umiał...

Opublikowano

@malyyy4, nie chodzi o liczbę pieniędzy na koncie, tylko na licytacji. Ustawione jest max. 14 licz, a jak sam mówisz największa liczba jest 19.

9'223'372'036'854'770'000

to jest mniej więcej najwięcej kasy na kocie, później wskakuje na minus

Opublikowano

toiman zgadza sie ale wiekszej liczby nie postawisz niz z 19 cyfr bo nie mozna takiej miec i o to mi chodzi:) a co do sumy to sprzedaj sobie jeszcze jeden zagiel:))

Opublikowano

Witam.

Wpisuje w miejsce licytacji kwote np 100 złota zaznaczam prawym daje zbadaj element zmieniam z 14 na 19 daje enter i co dalej?

• 3 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...