Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Monitor 24" IPS gry

Rocki star12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie, poszukuje monitora do gier minimum 24 cale, pivot mile widziany oraz możliwość montowania na ścianie. Mam kilka swoich kandydatów ale chce zobaczyć jeszcze propozycje przed kupnem.

Aktualnie mój budżet na monitor wynosi 700-800zł, jeśli będzie warto mogę dołożyć do 1100zł.

Edit!

Przeszperałem około 30 innych for, mam mały mętlik w głowie. Jedynie co mogę zdradzić że z czasem będzie tripple screen. Zależnie od cen monitorów będzie on szybciej albo później.

graphic.png
Opublikowano

EIZO FORIS 2333, jeden z fajniejszych monitorków do 1,5k, dasz radę dołożyć czy za dużo ? Nie polecam trzech monitorów, musiałbyś szukać bez ramek a takie są droższe i niekoniecznie lepsze, lepiej kupić już porządną 27 calówkę lub 21:9

Opublikowano

Dzięki za szybką reakcje true ale niestety to już jest ponad moje zasoby. Siła wyższa nie pozwala..

Chciał bym ale nie dam rady. Muszę styknąć do budżetu takiego jaki mam. Wiem że jest to najgorszy budżet bo w tym przedziale są same że tak powiem lipy, potrzebuje właśnie 3 bo sa przydatne do programowania + obróbki video etc. (Wygodniejsza praca) JBC. będę tak czy siak grał na 1.

Zestaw który prawdopodobnie wezmę ;

http://www.morele.net/inventory/info/XudGjv/
Jeśli uda mi się namówić matkę to jutro już możliwe że zamówie, inaczej czekanie na oceny po egzaminach ;/.
graphic.png
Opublikowano

Buda porażka w takim budżecie, brak chłodzenia CPU. Dysk hybrydowy, jesteś zdecydowany ?

http://www.morele.net/monitor-led-iiyama-prolite-x2377hds-b1-23-ips-fhd-5ms-5mln-1acr-hdcp-hdmi-dvi-30-dni-bezplatnej-gwarancji-na-badpixele-429971/

Może taka iiyama ? Trochę poniżej budżetu ale powinna bez problemu wystarczyć, w przyszłości taniej wyjdzie kupno następnych dwóch.

Opublikowano

W takim razie styknie.

Zamiast z3 wezme fractiala 3000. + 3/4 zephyry 120mm

Moze wiesz ile Wiatrakow dam rade wrzucic do fraciala?

Btw. Chlodzenie po gora 2 miesiacach dokupie. Silver arrowa.

graphic.png
Opublikowano

Sory ze refresh tak wczesnie ale 2 tematu zakladac nie chce.

Mam do wydania okolo 200zl max 250.

Szukam jakiegos ssdka do tej sumy mysle nad ocz agility 3/4 albo cruciala m4/5.

V300 nawet nie tkne.

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...