Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

D-Frag!

MikvY

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

D-Frag.png

Alternatywny tytuł: D-Fragments!
Gatunek: Komedia
Tematyka: Szkolne życie
Opis

Kenji Kazama lubi twierdzić, że jest prawdziwym bandziorem. Co więcej, jego otoczenie bynajmniej nie wyprowadza go z błędu, a nawet mu przytakuje. Kiedy jednak gang chłopaka napotyka grupkę składającą się z czterech nie do końca normalnych dziewczyn – Chitose, Sakury, Minami oraz Roki — okazuje się, że jego reputacja jest niczym w porównaniu ze złą sławą, którą zyskała swoim skandalicznym zachowaniem powyższa gromadka. Zmuszeni by dołączyć do ich klubu, nasi bohaterowie już mogą zacząć się obawiać o swoje życie!

76561198041325734.png

Opublikowano

2 epy obejrzałem taka sobie komedyjka może fajna może nie po 2 epach to ciężko stwierdzić ale nic mnie tam dalej nie ciągnęło może kiedy indziej obejrzę.

NJxbd4x.png

Opublikowano

Muszę się zgodzić, bo jest to komedyjka raczej na odstresowanie się - kreska jest milusia i postacie w sumie też. Ale to trzeba się najpierw mentalnie przygotować, bo 'oczekiwać' czegoś raczej tu się nie da,

więc ja również wstrzymałem D-Frag. Nie ma co ciągnąć na siłę :D W dalekiej przyszłości na pewno się spodoba lub znajdzie się na nią czas :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...