Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

W miare mocnych skryptów dla FREE USERA

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Poszukuje w miare mocnych skryptów dla darmowego użytkownika Bot Of Legends (mogą być płatne). Najlepiej jakbyście podali mi do ADC i unikania skillshootów

Opublikowano

Unikanie skillshootów - http://botoflegends.com/forum/topic/10469-freaking-good-evade-skillshot-evader-and-drawer-for-everyone/ 

Jedyny całkowicie darmowy skrypt którym jesteś w stanie wbić Golda bez Vipa i opłat : http://botoflegends.com/forum/topic/7129-script-katarina-the-sinister-blade-207-beta-3414/

Podstawa gry tą katariną to kupno darmowego warda i ucieczka wbudowanym w niego "WardJumpem" gdy jungler Cię atakuje (nie da się tym umrzeć)

Generalnie na midzie poprostu spracerujesz a bot sam farmi (tylko z annie, talonem i kassadinem możesz mieć większy problem) cała reszta np Malzachar czy Gragas może possać bo poprostu farmisz w early game na dystans, nie wdajesz się w walkę i roamujesz. 

Ostrzegam, że od silver I zaczynają się schody bo zawsze w przeciwnym teamie dostaniesz:

Supp: Janna / Blitz / Annie / Leona.. jak się trafia Tresh to jest fart. Jeden ogarnięty support jest w stanie zniszczyć Ci całą przyjemność z gry :D Nawet czasem dobry Taric z refleksem niszczy jak czeka ze stunem na Ciebie.

Jungle: często Vi / Jarvan albo Wukong, każda z tych opcji sprawia problemy.

Top: z CC zazwyczaj.

Ja jakoś wbiłem tym golda, ale podchodziłem kilka razy do up for promotion.

Aaa i możesz sobie kupić tę nową wersję SAC Reborn czy jakoś tak. Bo jest płatny ale z tego co wiem nie wymaga Vipa. Nie wiem jak tam jest z pluginami itd więc się nie wypowiadam. Jeśli chodzi o starą wersję SAC Revamped - nie polecam. Grałem Vayne z sac+skrypt w s3, ale teraz jest już gorzej, od biedy można pograć sivir bo nawet dobrze farmi.

2ex0sgm.jpg
Opublikowano

Reborn miażdzy Revamped pod każdym względem, pluginy nadają się też z Revamped bo Reborn nadpisuje API.

A są jakieś specjalne pluginy do reborna? Czy jak bym kupił reborna bez vipa i używał np eza to wchodziły by mi skillshooty jakieś bez pakietów? Dobra może z ezrealem przesadziłem, ale czy bez vipa ale z rebornem działały by jakieś pluginy na Vayne, Varusa itd? (nie pytam o farmienie bo reborn napewno farmi lepiej, tylko o atakowanie wrogów.

Bo jak kupie reborna, a dalej nie będę miał pakietów to oprócz lepszej farmy coś z tego będę miał?

2ex0sgm.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...