Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ShowMustGoOn - Grafika oraz forum w zasięgu ręki! Zapraszam!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1687657.jpeg

Oferuje stworzenie Forum IP.B/MyBB od podstaw.

- Działy

- Rangi

- Modyfikacje

- Edycja skina

i takie tam...

Oferuje stworzenie grafiki pod prezentacje/serwer.

-Prezentacja

-Bannery

-Buttony

-Ikony

-Loga

-Interface

-Tła logowania

NIE ZAJMUJE SIE GRAFIKA 3D / NIE TWORZE LAYOUTÓW

Wszystkie informacje - PW na forum. Po głębszym ustaleniu szczegółów podam GG bo nie chce mieć syfów.

Pisz od razu z konkretami, czyli ile skonczony projekt, co oferujecie i czego oczekujecie. Wszelkie serwery niezdecydowane, szukające jelenia do zrobienia prezentacji a pozniej zrezygnowania - nie piszcie, nie opłaca Wam sie. ;-)

Pozdrawiam, Show.

Opublikowano

Mimo , że denerował mnie ... Można go polecić , jeżeli sie postara to zrobi dobrą grafike.

@Polecam.

Czasami trzeba ludziom wytłumaczyć gdzie jest ich miejsce.

Opublikowano

NIE DAJE NIKOMU ZADNYCH LICENCJI IP.B, JEST TO NIEZGODNE Z PRAWEM!! 1 LICENCJA = 1 FORUM.

żeby je ''dawać'' to 3ba je mieć, nie myl pojęć licencja z kluczem licencji, jeśli chodzi o ipb to polecam, zna się na tym, a grafika taka sobie.

Opublikowano

Grafika*- Na bardzo wysokim poziomie, jeżeli ma coś wykonać zrobi to raz, a dobrze! Polecam !

Forum*- Widziałem go w administracji na paru forach i powiem szczerze, cięzko znaleźć taką osobę, na takie stanowisko.

WIĘC SŁOWEM KOŃCOWYM - POLECAM PANA HAR4NASIA FUCK YOU xD

25 | 50 | 100 | 150 | 200 | 250 | 300 | 350 | 400 | 500 | 550 | 600 | 700 | 800 | 1000 | 1500 

>>> 15% Ostrzeżeń <<<

Nie wciskaj tego !

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

NIE DAJE NIKOMU ZADNYCH LICENCJI IP.B, JEST TO NIEZGODNE Z PRAWEM!! 1 LICENCJA = 1 FORUM.

żeby je ''dawać'' to 3ba je mieć, nie myl pojęć licencja z kluczem licencji, jeśli chodzi o ipb to polecam, zna się na tym, a grafika taka sobie.

ref ref ref. :-)

Opublikowano

Nie wiem gdzie ty to wyczytałeś ale nigdy nie było tak, że 1 forum 1 licencja. To od administratora zależy gdzie chce mieć licencje.

Fakt, jest ona przypisana do jednego forum ale to w CP można zmienic. 

ref ref ref. :-)

posiadasz licencje ipb czy sam klucz tej licencji ?  xD

m1jO9Go.png

Opublikowano

posiadasz licencje ipb czy sam klucz tej licencji ?  xD

Nie daje nikomu żadnej licencji, kurwa za gorąco jest i sam nie wiem co pisze. Cześc multi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...