Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kolejka

Chatter

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy tylko ja mam wiadomość że moja pozycja w kolejce to ponad 2000 a przybliżony czas oczekiwania to 44 minuty? REPORT RIOT PLZ.

Opublikowano

KUR*A MAC ILE JESZCZE TAKICH IDI*TÓW JAK TY ZAŁOŻY TAKI PIERD*LONY TEMAT? NIE MOŻESZ ZOBACZYĆ 20 INNYCH IDENTYCZNYCH TEMATÓW O TEJ SAMEJ TREŚCI !?

Opublikowano

mi zostalo 6min, wcześniej czekałem 30min, logowanie.... Failed Client PvP problem. ... (facepalm)

Słowo ‘Bóg’ jest dla mnie niczym więcej niż wyrazem i wytworem ludzkiej słabości, a Biblia zbiorem dostojnych, ale jednak prymitywnych, legend, które są ponadto dość dziecinne. Żadna interpretacja, niezależnie od tego jak subtelna, nie może (dla mnie) tego zmienić.Albert Einstein

Opublikowano

Niestety, nie tylko ty, były po prostu problemy z serwerami i teraz od masy osób loguję się i przez to te kolejki, ale do jutra powinno się to już w miarę ustabilizować ;)

graphic.png

Opublikowano

Ludzie, spinacie się o założone tematy? Przecież to jest główne forum, gdzie chcesz się czegoś dowiedzieć, porozmawiać o czymś - bez przesady..

@topic

Problemy zostają powoli naprawiane. Raptem 1h i wszystko będzie w porządku.

8372383248.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...