Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Buty jordany kupno .

50DUKEN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Albo jordan 1, bo po 300sa

Ps. Duza jest roznica pomiedzy af1 i aj1?

Bo mam af, ale nie wiem, czy oplaca sie kupowac biale jordany, czy lepiej inne...

Opublikowano

Do 330? Poczekaj, pozbieraj i kup np Oreo czy jakieś używane IV.

Mówisz oreo ?

Nwm czy to sa orginałki czy podróby kosztuja 199zł ale zdaje mi sie ze podróby masz linka 

Mówisz oreo ?

Nwm czy to sa orginałki czy podróby kosztuja 199zł ale zdaje mi sie ze podróby masz linka 

Ale jesli sie nie myle to nie ma mojego rozmiaru tam 43 xD

Opublikowano

Oreo? To już lepiej szóstki retro albo trójki.

Szóstki:

chmielna20.pl/?md=products&id_p=38235&name=buty-air-jordan-6-retro-whiteinfrared-384664-123&

Trójki:

http://chmielna20.pl/?md=products&id_p=38773&name=buty-air-jordan-3-retro-infrared-23-136064-123& (props mocny).

Co do tematu - nic ciekawego w tej cenie raczej nie znajdziesz jeśli nie chcesz jedyneczek. Na worldboxie Ci taniej wyjdzie. ;)

Opublikowano

Szóstki:

chmielna20.pl/?md=products&id_p=38235&name=buty-air-jordan-6-retro-whiteinfrared-384664-123&

Trójki:

http://chmielna20.pl/?md=products&id_p=38773&name=buty-air-jordan-3-retro-infrared-23-136064-123& (props mocny).

Co do tematu - nic ciekawego w tej cenie raczej nie znajdziesz jeśli nie chcesz jedyneczek. Na worldboxie Ci taniej wyjdzie. ;)

Sory ale za buty nie będe płacił 700 zł xD

Opublikowano

Sory ale za buty nie będe płacił 700 zł xD

To fajnych Jordanów nie kupisz ;3

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Jeżeli do 330 zł to tylko te :

2310.jpg

Nike Air Jordan 1 Retro '89 Bred

A jeżeli masz nieco więcej hajsu to:

nike-air-jordan-6-retro-black-varsity-re

Opublikowano

,,Cena jest tak niska ponieważ towar jest sprowadzany bezpośrednio od producenta lecz niestety wiąże się to z dłuższym okresem oczekiwania na przesyłkę od 10-30 dni standardowo trwa to około 2 tygodni''

Gówno prawda. Buty prawdopodobnie zamawiane z chin albo z innego miasta fejku i dlatego taka długa dostawa.

Na chmielnej kosztują one 800zł.

Także sam pomyśl czy to fejk czy legit.

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

,,Cena jest tak niska ponieważ towar jest sprowadzany bezpośrednio od producenta lecz niestety wiąże się to z dłuższym okresem oczekiwania na przesyłkę od 10-30 dni standardowo trwa to około 2 tygodni''

Gówno prawda. Buty prawdopodobnie zamawiane z chin albo z innego miasta fejku i dlatego taka długa dostawa.

Na chmielnej kosztują one 800zł.

Także sam pomyśl czy to fejk czy legit.

Te 30dni troche mnie zdziwiło i tylko 3 oceny . 

Opublikowano

3 albo 4 odpuść sobie Allegro. Sprawdź na chmielnej.

Allegro to w 90% chińskie gowno ale cebulki mają ermaksy wiec jest słeg.

Były Moderator Metin2, kiedyś z obowiązku, dziś dla rozrywki.

icon-social-apple-outline-64.png

Opublikowano

Szóstki:

Trójki:

szóstki okropne są imo.

3 ujdą i je polecam bardziej niż oreo.

zwłaszcza że gimbów teraz masa w oreo bynajmniej w warszawie

Opublikowano

Ps. z tego co wiem, to jordany 3 i 4 nie są dobre do "aktywnego chodzenia", czyli że planujesz chodzić w nich dzień w dzień przez np. pół roku. A jeśli już chcesz je kupować, to dokup angelusy do odmalowania midsola czy co to tam jest.

Opublikowano

Ps. z tego co wiem, to jordany 3 i 4 nie są dobre do "aktywnego chodzenia", czyli że planujesz chodzić w nich dzień w dzień przez np. pół roku. A jeśli już chcesz je kupować, to dokup angelusy do odmalowania midsola czy co to tam jest.

Nie wiem kto Ci tak naopowiadał ale niestety się mylił. Nie wprowadzaj w błąd. :)

Opublikowano

chuja prawda.

prosze bardzo data premiery lipiec

3 wolfy grey 

cena 699

Air-Jordan-III-Wolf-Grey-Lipiec-2014-Dat

może za długo ale dozbierasz i masz wyjebane jordany.

dotychczas nie ma jakich polecac, bo nie ma dobrych wydanych już, oreo na pewno nie bierz, gdzieś na ebayu czy gdzieś fire redy mozna tez.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...