Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

RUDOLFunBAN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pojawiła sie notka, wszystkim którzy mają internet z Dialogu, Netii LOL działa :). Jednak wystarczy czekać, źle przeczytałem, ale macie adnotacje.

http://forums.eune.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=686149

19:18 CET - Ranked Queues have been enabled and Loss Forgiven has been disabled, as disconnects have gone back to normal. Regarding the login issues, we have information that TI Net is still working to resolve the routing issue

j

edna

Opublikowano

Kolejka 20min+ więc sobie niezbyt pograłem (wyjebało jak miałem 2min i kolejne 20min, to jest kurwa sczęście), ty riot :D

graphic.png

Opublikowano

Ja mam neostrade, zacząłem rankeda przed sekundą i gra nwet nie wystartowała, po zakończeniu odliczania nic sie nie stalo, jakby "zawiesiło" się na wybieraniu postaci, tyle że licznikl czasu ziknął. Mogłem normalnie pisac z ludzmi ktorzy tez tam siedzieli po czym postanowilem zrobic reconnect i... 20 minh oczekiwania w kolejce... znowu... zajebiście...

To samo ma kumpel, internet z Vectry.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...