Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

post-442423-0-91781300-1392477494.png

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Otwarcie - w Piątek 14/03/2014 o 20:00

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Strona: www.krzema.net
Adres serwera: mc.krzema.net
Adres Teamspeak: ts.krzema.net

post-442423-0-87537900-1392476866.gifx
post-442423-0-77247700-1392478990.pngx

- Wersja: 1.7.2 / 1.7.4
- Sloty: 200

- Premium i Non-Premium
- Hardcore: Ban na 3 Dni

- Szukasz ekipy na nową edycje?

-Wejdź na ts krzemy i pisz do "FruitTerminator"

-Wymagania to ogarnięta osoba wiek z 15lat i nie płakanie jak się pada/i klepie

Opublikowano

Nie polecam Gasman,

-Tak z ciekawości dlaczego nie polecasz? Wiem że robisz to tylko po to żeby nabić sobie posty nie wiem po co. No ale co tacy ludzie też się zdarzają.

Opublikowano

Nie polecam ,ponieważ jak ma być administracja co wtedy że dawcioogaming zabił 10 typa na raz a to była gildia HELP z SKKF'a i zbanowaliście go za niby kill aure ;_; pozdrawiam i nie nabijam sobie postów mam ich dużo. 

------------------------|

Gasman245           |

MPCForum            |

------------------------|

Opublikowano

Nie polecam ,ponieważ jak ma być administracja co wtedy że dawcioogaming zabił 10 typa na raz a to była gildia HELP z SKKF'a i zbanowaliście go za niby kill aure ;_; pozdrawiam i nie nabijam sobie postów mam ich dużo. 

-Było mineło już tak nie będzie moge ci to objecać ;). A więc tak zapraszam na ts

Adres Teamspeak: ts.krzema.net

- Szukasz ekipy na nową edycje?

-Wejdź na ts krzemy i pisz do "FruitTerminator"

-Wymagania to ogarnięta osoba wiek z 15lat i nie płakanie jak się pada/i klepie

Opublikowano

Nie polecam,wszystkie pluginy sa kupione od myharda wiem to poniewaz wlasciciel maszyny wyslal mi je,administracja nie ogarnieta rzuca itemy na spawnie i na tamtej edycji mialem opa bo gracz o nicku (test) mial go...

Opublikowano

Nie polecam,wszystkie pluginy sa kupione od myharda wiem to poniewaz wlasciciel maszyny wyslal mi je,administracja nie ogarnieta rzuca itemy na spawnie i na tamtej edycji mialem opa bo gracz o nicku (test) mial go...

-Dlatego powstaje nowa edycja w której już takich błędów nie popełnimy. Zagraj i się przekonaj :)

Opublikowano

@up

Widze że ciekawe bajki opowiadasz :)

Może jakieś dowody?

Może podasz swój nick? bo nie wydaje mi sie że to co piszesz jest prawdą

Opublikowano

@up

Widze że ciekawe bajki opowiadasz :)

Może jakieś dowody?

Może podasz swój nick? bo nie wydaje mi sie że to co piszesz jest prawdą

-Jeżeli mi nie wierzysz to wejdź na serwer i się przekonaj ale nie zmuszam cie. Nie mam zamiaru podawać nicku/dowodów ;)

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...