Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

To chyba jakieś żarty....

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ty się ciesz, że 17min

Mi się w lobby i innym ludziom ścięło coś i jak upłynął czas po wybieraniu to wszyscy w lobby zostaliśmy a czas minął, i sobie gadaliśmy....  :D

Minęło chyba z 10min to wyszedłem, a tu jeb kolejka 20,000+ osób 23min czekania, poszedłem grać w coda 2...

graphic.png

Opublikowano

Ty się ciesz, że 17min

Mi się w lobby i innym ludziom ścięło coś i jak upłynął czas po wybieraniu to wszyscy w lobby zostaliśmy a czas minął, i sobie gadaliśmy....  :D

Minęło chyba z 10min to wyszedłem, a tu jeb kolejka 20,000+ osób 23min czekania, poszedłem grać w coda 2...

Mówisz 23min?

Przed chwilą próbowałem się znowu zalogować oto co zastałem :D

WVRMpar.png

BRAK

Opublikowano

Mówisz 23min?

Przed chwilą próbowałem się znowu zalogować oto co zastałem :D

WVRMpar.png

Nadal się ciesz, jak wbijam teraz to 45min, zainstalowalem coda mw2 i gram w niego bo coda 2 przeszedłem do końca już ;)

Mam nadzieję, że do jutra sytuacja z serwerem EUNE się ustabilizuje i będzie można normalnie pograć, a nie logować się 40+min, co jest dla mnie sporą przesadą...

graphic.png

Opublikowano

No to jest norma więc nie ma co się dziwić :D  Ale nie martwcie się bo niedługo nowe skiny i champy także don't worry. #rajotgejms.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...