Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DDosy ?

DiabloXPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie umiem angieleskiego o co chodzi z tą netią itd ?

Ost. wiadomość o 18:27 piszę że mają problemy i szukają przyczyn.

Opublikowano

@up Jest 18.52. Nadal nie moge wbic. 20 000 w kolejce

„Kiedy nie znasz własnego umysłu, wypełniasz go cudzymi poglądami.”

~

Obi-wan Kenobi

Opublikowano

@up Jest 18.52. Nadal nie moge wbic. 20 000 w kolejce

Dokładnie, cały czas ten sam problem... Jak ktoś zauważy poprawę stanu, że można się zalogować niech najlepiej poinformuje tutaj w temacie ;/

Opublikowano

Ja gralem rankeda akurat... ekran wyboru postaci sie zaciol daje reloga a tu ta kolejka no ale nic czekam czekam w koncu sie udalo wejsc do gry. Wchodze a tam  tylko 2 osoby z mojej druzyny 6 lev przeciwnicy juz po 10 i to cala 5 :) przegralem ale zapobiegnieto porazce;p

u1lc.png
Opublikowano

To nie ddosy:) za dużo ludzi pcha się do gry.

Słowo ‘Bóg’ jest dla mnie niczym więcej niż wyrazem i wytworem ludzkiej słabości, a Biblia zbiorem dostojnych, ale jednak prymitywnych, legend, które są ponadto dość dziecinne. Żadna interpretacja, niezależnie od tego jak subtelna, nie może (dla mnie) tego zmienić.Albert Einstein

Opublikowano

To nie ddosy tylko Riot miał problemy z serwerami i gracze nie mogli się połączyć, albo mieli kosmiczne kolejki i czasy oczekiwania które po upłynięciu, odnawiały się.

graphic.png

Opublikowano

Ludzie sie pchają bo przed 21 na 5 sec zresetowali serwer gdyż szukają jakiegoś przekierowania.

Teraz wszyscy się pchają :) 

43242342423.jpg]
Opublikowano

To nie ddosy:) za dużo ludzi pcha się do gry.

Nie sądzę. Serwery mają dobrą przepustowość. Nawet, jeżeli 10 tyś osób dołączyłoby do logowania w tym samym czasie, to serwer ich bez problemu obsłuży. Tutaj znów musiało coś być nie tak, fake players, "puste" zapchanie serwerów logowania, albo po prostu problemy techniczne z nawiązaniem połączenia z serwerami (wychodzącymi oraz przychodzącymi).

8372383248.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...