Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prośba o kilka RP od riotu co i jak?

MrsTysia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Brakuje mi 17 rp do skina za 975 rp, i słyszałam że riot nie wielkie sumki RP może "podarować", może mi ktoś objaśnić i dać link do którego supportu napisać aby dostać jak najszybciej RP, w jakim języku oraz którą opcje podczas wybierania kategorii ticketu wybrać? Mam wysyłać im jakiś wiersz czy jak to wyglada?

Opublikowano
support.leagueoflegends.com

Klikasz dodaj nowe zgłoszenie, wpisujesz tam wszystko, w treści poproś o 17 RP, ponieważ Ci brakuje do zakupu skina. 

279981407253602336505.png
Opublikowano

Pytam jaką kategorie zgłoszenia mam wybrac... po reszta słyszałam ze na angielski support szybciej wiadomosci dochodza, wybrać angielski aby szybciej rp dostac?

Opublikowano

Pytam jaką kategorie zgłoszenia mam wybrac... po reszta słyszałam ze na angielski support szybciej wiadomosci dochodza, wybrać angielski aby szybciej rp dostac?

Konto>Zarządzanie kontem.

Nie jest to prawdą, Polski i Angielski support odpisują bardzo szybko, niedawno mi Polski odpisał po 2 godzinach, także bez różnicy do którego napiszesz.

279981407253602336505.png
Opublikowano

ja poprosiłem o 62 rp bo mi brakowało na kha zixa . A administarator zamiast odpisać że nie może tyle dać to skłamał że nie może dawać rp ;x

14 lat  

Opublikowano

Wysłałam wiadomość do polskiego supportu, mam nadzieje że jutro dostane odpwiedź. Ile mniej wiecej sie czeka? Bo moje zgłoszenie z 2013 jak zauwyazyłam teraz zostało rozpatrzone po 5 dniach.

Opublikowano

Kazali mi narysować coś związanego z lolem, wysłałam zdjęcie tego co narysowam i od wczoraj 0 odpowiedzi. A pierwszą odpowiedź dostałam po godzinie. Czekać na odpowiedz czy wyslac kolejne zgloszenie z tym zdjeciem?

Opublikowano

Kazali mi narysować coś związanego z lolem, wysłałam zdjęcie tego co narysowam i od wczoraj 0 odpowiedzi. A pierwszą odpowiedź dostałam po godzinie. Czekać na odpowiedz czy wyslac kolejne zgloszenie z tym zdjeciem?

Ja bym poczekał jeszcze chwile ; )

Opublikowano

Ta poczekaj Polski support nie jest tak szybki jak sie niektorym wydaje :3

mi odpowiedzieli ostatnio 2 dni pozniej ale to moze dla tego ze mnie nie lubia ^_^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...