Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co sadzicie o tym kawałku (house, electro)?

umotex12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na początku przypomina mi jeden track, tylko nie jestem w stanie określić jaki. Potem wchodzi "drop", który brzmi jak uderzanie w metal dosłownie. Dodatkowo podczas 2 odsłuchu zaczęły mnie boleć uszy, bez rewelacji ten remix.

sAGxRQg.jpg

Super usuwanie sygnatur bez info.

Opublikowano

Na początku przypomina mi jeden track, tylko nie jestem w stanie określić jaki. Potem wchodzi "drop", który brzmi jak uderzanie w metal dosłownie. Dodatkowo podczas 2 odsłuchu zaczęły mnie boleć uszy, bez rewelacji ten remix.

Proszę bardzo co ci może przypominać (utwór, z którego zrobiono remix jest podobno podróbą tego, ja tak nie twierdzę no ale cóż...) :D

Co do walenia w metal właśnie to mi się bardzo podoba, muszę mieć pieprznięty gust muzyczny :p 

a to oryginał (wiem, Bieber...)

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

No, podobna melodia, ale wciąż nie to. To że kradł muzykę dla tego Rosyjskiego geniusza Arty'ego to już stare.

Przykład:

sAGxRQg.jpg

Super usuwanie sygnatur bez info.

Opublikowano

No, podobna melodia, ale wciąż nie to. To że kradł muzykę dla tego Rosyjskiego geniusza Arty'ego to już stare.

Przykład:

Ha, czytałem o tym :) szczyt chamstwa, a szkoda bo lubię muzykę gościa :(

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

• 4 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...