Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem - Zielony znaczek GM

Taran58

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż kiedy wklejam do poprawnej ścieżki effects pliki.Wyskakuje mi taki oto komunikat:

The file "extracted\locale\pl\effect\light.dds" doesn't exists

Wpisy do pliku locale_pl dodałem takie:

<File archivedPath="locale/sg/effect/light.dds" type="1"><![CDATA[Source\locale\sg\effect\light.dds]]></File>
<File archivedPath="locale/sg/effect/smoke01.dds" type="1"><![CDATA[Source\locale\sg\effect\smoke01.dds]]></File>
<File archivedPath="locale/sg/effect/gwi_geom_spark copy.jpg" type="1"><![CDATA[Source\locale\sg\effect\gwi_geom_spark copy.jpg]]></File>
<File archivedPath="locale/sg/effect/banzzak.jpg" type="1"><![CDATA[Source\locale\sg\effect\banzzak.jpg]]></File>
<File archivedPath="locale/sg/effect/orange_cure copy.jpg" type="1"><![CDATA[Source\locale\sg\effect\orange_cure copy.jpg]]></File>
<File archivedPath="locale/sg/effect/orange_cure copy.jpg" type="1"><![CDATA[Source\locale\sg\effect\orange_cure copy.jpg]]></File>

1349808562-U331649.jpg

Opublikowano

czemu masz /locale/sg/   a nie pl? 

zmień w pakerze na pl i spróbuj.

"Jeżeli za­bałaga­nione biur­ko jest oz­naką za­bałaga­nione­go umysłu, oz­naką cze­go jest pus­te biur­ko?"  

-  A.Einstein

Opublikowano
The file "extracted\locale\pl\effect\light.dds" doesn't exists

<File archivedPath="locale/sg/effect/light.dds" type="1"><![CDATA[source\locale\sg\effect\light.dds]]></File>

Serio tego nie widzisz?

sg/pl  Poza tym znaczek GM polecam w tga a nie png.

Opublikowano

zmieniałem na pl

czemu masz /locale/sg/   a nie pl? 

zmień w pakerze na pl i spróbuj.

Źle napisałem już zamiast sg miałem zamienione pl i w tedy ten błąd wyskakiwał.

1349808562-U331649.jpg

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Zmienil by mi ktos locale na ten znaczek, jak bym podal komus linka? bo nie ogarniam tego, iz cos mi nie gra. :l 

A czego nie ogar ? < 

Zobacz czy w GM.mse się zgadza czyli 

List TextureFiles
        {
            "ymirred.tga"
        }
    }
}

Jak dalej masz problem daj plik :)

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...