Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Bitcoin?

Spartakus97

Pytanie

Opublikowano

Witam, po odpaleniu pc użycie karty osiąga 98%. Przez to jej temperatura wzrasta. Poczytałem troszkę w internecie i dowiedziałem się, że może to być Bitcoin. Pytanie brzmi jak go wykryć w komputerze oraz jak usunąć? 

Problem pojawił się po pobraniu z torrentów gry niewielkich rozmiarów. W komentarzach wyczytałem później iż jest to wstawka z " kopalnia bit ". Nie wiem czy tamtemu użytkownikowi chodziło o bitcoin, ale jest duże prawdopodobieństwo tego.

Wie ktoś jak z tym się uporać?

5 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zobacz czy masz w procesach "bfgminer.exe" jeśli tak odinstaluj go w panelu sterownia, pobierz adwcleaner i użyj opcji skan i usuń/scan and clean

Opublikowano

nie, nie ma takiego procesu. Użyłem AntyVirusa Norton i znalazł jakiś podejrzany plik w %appdata%

update.exe, z włoską nazwą głównego katalogu - nie przypominam sobie, żebym instalował coś podobnego. Czy może to być bitcoin?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...