Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z włączeniem

TrollWoj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Ostatnio po tym jak wyłączyłem komputer mam problem z League Of Legends. Otóż po otworzeniu gry włącza się tylko okienko o otwarciu jako administrator. Gra ma u mnie dość dużo problemów, często są usterki, ale teraz nawet nie reaguje. Uruchamiałem grę jako admin oraz w trybie zgodności, pliki "lol_launcher_admin", "lol_launcher" i przez "rads_user_kernel.exe". Tylko w ostatnim pokazuje się małe okienko z logiem "League Of Legends" a dalej gra nie odpowiada.. nie mam pojęcia jak to naprawić (reinstall nie wcgodzi w grę w tym tygodniu było już około 4 więc nie widzę sensu, tym bardziej że internet ssie)..

Z góry dziękuje za pomoc :)

Opublikowano

Dziś też tak miałem jak zaktualizowałem system windows 8.

Pomogło uruchomienie PC ponownie i uruchomienie jako administrator.

Lol ma dużo problemów... Teraz mi wywala że mam zablokowany port ;/ a 1h temu grałem normalnie...

Maruusek.png

Opublikowano

mam problem z pvp.net connection failure jak chce sie zalogowac. jest loggin in, tak przez chwile i to wywala ;c

Co to ma wspólnego z tematem?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...