Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z "in game"

DosDy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!
Mam pewien problem z grą Combat Arms EU. Gdy wchodzę do game rooma klikam start widzę koło swojego nicku 
Ingame i   gra się nie włącza za to napis Ingame po około 15 s znika i mogę kliknąć start od nowa ale to nic nie daje.
Wyłączyłem anticvira , zaporę systemu i nadal to samo

SS:post-933540-0-78666000-1394719651_thumb.png

Opublikowano

Zresetuj modem/router, powyłączaj wszystkie programy w tle, także firewalla, spróbuj też zainstalować grę na innym dysku (partycji) jeśli masz.

Opublikowano

Reinstallowales gre? Jesli nie to sprobuj ;-) moze pomoze

TrevorekS_eqsxspq.jpg

Pomogłem? Daj like. To nic nie kosztuje  B) 

Opublikowano

Reinstalowałem 3 razy , NET 3368482438.png A i chciałbym powiedzieć że kiedyś grałem na tym kompie bez problemów  ale odinstalowałem a potem chciałem wrócić a tu dupa ...

Opublikowano

Rzeczywiscie "troche" slaby net jak na combata :P kup szybszego neta ;) ja mam liveboxa z orange i mam 10mb starcza w grze w zupelnosci ;)

TrevorekS_eqsxspq.jpg

Pomogłem? Daj like. To nic nie kosztuje  B) 

Opublikowano

Rzeczywiscie "troche" slaby net jak na combata :P kup szybszego neta ;) ja mam liveboxa z orange i mam 10mb starcza w grze w zupelnosci ;)

To nie ma znaczenia, mam podobny internet, a takich rzeczy nie mam.

Opublikowano

To nie ma nic wspólnego z internetem! Spróbuj zagrać na innym serwerze, bo jak zakladalem low acc to wgl nie moglem wejsc na winchestera, a na alpha śmigało.

dópa!

Opublikowano

Chyba skośnookim się coś serwery sypią, wczoraj założyłem pokój na alpha 1 i nie dało się wystartować już nawet pokazywało się okno mapki i wracało do pokoju, zrobiłem restart combata wszedłem do tego samego pokoju i dalej nikt nie mógł wystartować na tym pokoju, dopiero udało się na innym chanelu. Od razu mówie że to nie wina neta bo mam raczej dobrego 3378218022.png

i5 3570

Sapphire HD 7850

Asrock B75 Pro 3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...