Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuję Hacki na PL

Toxic992

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, postanowiliśmy z kolegami, dla rozrywki, wrócić na PL. Mam pytanie do obecnie grających- co trzeba zrobić, aby hacki działały i były niewykrywalne (nie chcę dostać bana tak na starcie, grało się ponad 3 lata i nic, to teraz by tak głupio było;P)? Oraz drugie pytanie- jakie hacki obecnie działają i sprawują się dobrze?

Główne kryterium to bezpieczeństwo (fiszbota można pomijać w wypowiedziach).

Odpowiedzi nagrodzę!

Opublikowano

W takim razie po co są te cheaty, skoro i tak wszyscy za nie bana dostają?

Jeden poboci 2 dni i dostanie bana. Drugi poboci 2 miesiące i może bana nie dostać. To zależy od szczęścia. Najczęstsze bany to bany za fisboty/expboty(czyli programy, które robią coś pod naszą nieobecność).

Opublikowano

Kamer mod sam blokuje hs i banik raczej nie poleci :) Chyba że używamy jednej funkcji przez kilka godzin bez wyłączenia to wtedy z automatu leci banik :) Ja na kamer modzie gram już bardzo długo i nie mam bana. Aby cheatować należy robić to z głową. Na fish bocie łowie już prawie miesiąc i nie mam bana ;) Na głównym koncie, które mam od roku, zawsze używałem kamera i uszło bez bana :) Jak już nadmieniłem wszystko zależy od tego, czy  cheatujemy z głową, czy też bezmyślnie. Polecam zrobić 2 konta. 1 główne, a drugie do bocenia i zarabiania kasy :) Jeśli chodzi o exp to nie powinno być problemu ponieważ ja na kamer modzie potrafie wbić 30lvl w 2 godziny więc z wyexpieniem bota nie powinno być problemu. Pozdrawiam i miłego bocenia :)

chadanako_rhspsqr.png

Opublikowano

Aby w 2h wbić 30 lvl trzeba mieć zestaw expa xD Eq poczatkowe +9 oraz 2szt. pd... PD nie jest drogie u mnie na serwerze 4kk za szt. więc to nie jest majątek.

chadanako_rhspsqr.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...