Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ]postac za 3150

vaaaat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Xin Zhao uniwersalny. Jungle/Top
Off-Tank
Ucieczka, bardzo łatwo go nafeedować.
Dość duży DMG oraz dobre skille na early, farma szybko ci poleci i możesz kupić sobie dobre itemy.

g5o6.png

Opublikowano

A mam pytanie o le blanc , nadal szukam nastepnej dobrej postaci bo niestety kupilem olafa ale nie jestem zadowolony

Opublikowano

Twich

• Świetny ADC
  • Niewidka + przyśpieszenie
  • AS
  • Slow
  • Trutka
  • Wystarczy się dobrze pozycjonować i odpalić Ultimate
Opublikowano

Pantheon, łatwo nim się gra, poćwiszysz troche nałapiesz skilla to będziesz nim rozwalał każdego ^^. Łatwa ucieczka, ma dobrego ulta m.in pomaga w ucieczce, skille mocne na początku gry kupujesz 2x dorana buty i poty, łapiesz przynajmiej jednego killa do 10 min 100farmy i carrujesz grę dzięki czemu wygrana 90%.( 10% to twój team).

Słowo ‘Bóg’ jest dla mnie niczym więcej niż wyrazem i wytworem ludzkiej słabości, a Biblia zbiorem dostojnych, ale jednak prymitywnych, legend, które są ponadto dość dziecinne. Żadna interpretacja, niezależnie od tego jak subtelna, nie może (dla mnie) tego zmienić.Albert Einstein

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...