Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Noxis17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie. 

Chciałbym popykać sobie w FIFE World ale mam problem z wykrywalnością padów. Mam dwa pady a mianowicie Natec Genesis P44 oraz Apollo GP-3000PC i oba te pady nie są odczytywane przez gre. Próbowałem kopiować settings padów z mojej FIFY 14 gdzie te pady działają dobrze lecz to nic nie dało. Jeszcze jakieś wskazówki?

Opublikowano

Wiem, że w menu nie da się poruszać padem. Próbowałem grać to w grze już wgl nie reaguje pad ani żadne przyciski na klawiaturze itd i moge tylko ALT+F4 zrobić heh.

Opublikowano

Wybierz typ swojego pada w ustawieniach,to znaczy jeżeli masz z gałkami zaznacz tego pada co jest z gałkami itd.

Jeżeli to nie pomoże to powinieneś zmienić pada,osobiście polecam pada z firmy " big ben "

Pozdrawiam..

Opublikowano

Oczywiście, tylko od X360. Ja mam i w World mi działa bez żadnych problemów, kombinacji. Tylko jeden minus, ale to akurat gry (konkretyzując wersji beta) - nie została zaimplementowana możliwość zmiany sterowania. Trochę to denerwujące, zawsze zamieniam LT I LB. Oczywiście, dałoby się to jakoś zrobić, ale to, że gra jeszcze nie oferuje tej opcji to komedia.

//edit.

W FIFAch innych działa? Masz Microsoftowe Accesories? Nie sądzę, by były wymagane, ale nie zaszkodzi sprawdzić. Bo ja jedynie je mam i żadnych problemów nie uświadczyłem.

//edit2.

Edytuję w nieskończoność, ale cóż. Tylko mnie dobija, że znowu trzeba trzymać LT do tricków?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...