Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ikony

Chatter

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podobają wam się te ikony drużyn z LCS? Moim zdaniem jest nie ładne tło a 2014 wszystko zespuło, jakie jest wasze zdanie i czy opłaca się marnować na taką rp?

Opublikowano

Moim zdaniem sa fajne. Tylko , że nie każde są dobre.Ja mam sam i nie narzekam ;)

QcT.png

Potrzebujesz pomocy na temat top lane lub midzie? pisz na PW

Opublikowano

Czego zaraz zepsuło tło?Wydaje mi się że są w miarę w porządku,chociaż wolałbym gdy to 2014 było przeźroczyste i na środku.

Opublikowano

Podobają wam się te ikony drużyn z LCS? Moim zdaniem jest nie ładne tło a 2014 wszystko zespuło, jakie jest wasze zdanie i czy opłaca się marnować na taką rp?

Podoba mi się kilka, sam mam jedną ikonkę :)

Odkrywca
Opublikowano

Jeżeli chcesz jakoś "wspierać" swoją drużynę, to czemu nie. Co do wyglądu, to są średnie.

Opublikowano

Ładnie wyglądają chociaż to 2014 mogłoby być trochę przeźroczyste, a przy okazji możesz wesprzeć swoją ulubioną drużynę :)

graphic.png

Opublikowano

Mi się nie podobają, mam Fnatic z 2013 roku i jest zdecydowanie lepsza. Mniejszego logo się nie dało zrobić, lol. Według mnie one powinny być bez tła i na całą szerokość okienka

Opublikowano

Są dobre. Może trochę oklepane, ale nie jest najgorzej. Mogliby zastanowić się nad wprowadzeniem własnych ikon przywoływacza za określoną cenę :).

8372383248.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...