Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Amito

Amito

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

cooltext1473020866.jpg

Nowa wersja Murciélago. Został zaprojektowany przez zespół Lamborghini Style Center po pięciu latach od premiery Murciélago, którzy wnieśli do projektu kilka nowych elementów: dyfuzor, przedni spoiler, nowy tylny i przedni zderzak, nowy układ wydechowy z jedną końcówką o dużym przekroju, zamontowano nowe lusterka i zmieniono boczne wloty powietrza. Nazwa oznacza układ silnika (LP – wł. Longitdionale Posteriori – podłużnie z tyłu) i moc (640 KM). Do 2008 roku wyprodukowano 3 tys. egzemplarzy co stanowi rekord ponieważ poprzednika przez 5 lat produkcji sprzedano 2 tys. sztuk.

nfsw000new.jpg

cooltext1473019925.jpg

Lexus LFA - japoński supersamochód marki Lexus produkowany przez koncern Toyota Motor Corporation od grudnia 2010 do 18 grudnia 2012 roku zaprezentowany w wersji produkcyjnej podczas salonu motoryzacyjnego w Tokio w 2009 roku wyprodukowany w liczbie 500 egzemplarzy.

nfsw001new.jpg

cooltext1473016284.jpg

Nissan GT-R – dwudrzwiowe coupé firmy Nissan, zapowiedziane 6 grudnia 2007. Do sprzedaży międzynarodowej wszedł na początku czerwca 2008. Pod koniec 2010 roku przeszedł facelifting. W 2009 roku samochód zdobył tytuł World Performance Car of the Year[1].
Rocznie ma być wyprodukowane 12 000 sztuk. Jest następcą Nissana Skyline GT-R.

nfsw002new.jpg

cooltext1473017789.jpg

Porsche 911 GT3 to kolejny model typu 911. Pierwsza wersja GT3 wyszła w roku 1999. Wygląd zewnętrzny nie odbiega zbytnio od innych modeli. Wnętrze przypomina typowo sportowy wóz, wyposażone jest ono w kubełkowe siedzenia oraz sportową kierownicę i zegary.

nfsw003new.jpg

Opublikowano

ładny, ale jeden SS to jeszcze nie galeria :x Porób jeszcze parę i wrzuć.
Temu autu daje 8.5/10

Opublikowano

Dodaj zdjęcia w większej rozdzielczości, na tych mało co widać.

Najładniej prezentuje się Nissan, pięknie wygląda bez spoilera, 9/10.

Lamborghini, LFA i Porsche słabo wykonane, 6/10.

Opublikowano

Samochody przeciętne a opisy nie potrzebne 5/10

Opisy dodałem, gdyż startuję w konkursie na "najciekawszą" galerię. W konkursie oceniana jest oprawa graficzna (w tym przypadku napisy z nazwami samochodów), treść (postanowiłem dodać krótkie opisy, aby jakoś to unikatowo wyglądał ten temat wśród innych) oraz pomysł (tutaj właśnie te opisy i napisy z nazwami samochodów, lecz myślę nad czymś nowym).

Dodaj zdjęcia w większej rozdzielczości, na tych mało co widać.

Najładniej prezentuje się Nissan, pięknie wygląda bez spoilera, 9/10.

Lamborghini, LFA i Porsche słabo wykonane, 6/10.

Postaram się w najbliższym czasie te zdjęcia ogarnąć, aby było widoczne więcej szczegółów. Co do porsche, to wiem, że słabo wykonane, ale na niego nie mam żadnego ciekawego pomysłu. LFA też niestety nie wyszło, ale z lamborghini jestem zadowolony i jego nie zmienię;P Do tuningu muszę mieć wenę.

• 10 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...