Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zwrot rp za legendara ?

ZiioomalPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.
Mam pytanie mianowicie , RIOT pisał że legendarne skórki nigdy nie będą na wyprzedażach oraz ich ceny nie zostaną obniżone.
Tymczasem Astronauta teemo z ceny 1820 spadł na 1350 + w momencie spadku ceny zrobili go na przecenie za około 600RP.
Mogę żądać zwrotu RP za owego legendarnego skina skoro jego cena została zmniejszona ?

Dodam że ja kupowałem tego skina 4 czy 5 miesięcy temu przed zmianą ceny.

Jakie mam szansę na zwrot ?

Opublikowano

Nie dasz rady już zwrócić.

Ludzie by sobie tak zaczęli dorabiac.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

O ile pamiętam to chyba było max. miesiąc od kupienia był czas na zwrot jeśli skórka dostała przecenę.

Opublikowano

Nie wiem czy orientujecie się w temacie ?
O co chodzi w wypowiedzi King of death ?
Zarabiać ? KUPIŁEM LEGENDARNĄ SKÓRKĘ DO OWEJ POSTACI TO CHCĘ MIEĆ LEGENDARNĄ a nie że oni teraz zmienią cene na 1350 potem zmienią na 975 a potem będzie za 500 . Kupiłem skina za 1820 LEGENDARNEGO .
Miesiąc jeszcze nie minął od zmiany cen.

Opublikowano

Witam.

Mam pytanie mianowicie , RIOT pisał że legendarne skórki nigdy nie będą na wyprzedażach oraz ich ceny nie zostaną obniżone.

Tymczasem Astronauta teemo z ceny 1820 spadł na 1350 + w momencie spadku ceny zrobili go na przecenie za około 600RP.

Mogę żądać zwrotu RP za owego legendarnego skina skoro jego cena została zmniejszona ?

Dodam że ja kupowałem tego skina 4 czy 5 miesięcy temu przed zmianą ceny.

Jakie mam szansę na zwrot ?

Jak legendarny kog'maw stanial, to dostałem automatyczny zwrot różnicy w cenie.

Opublikowano

Nie dasz rady już zwrócić.

Ludzie by sobie tak zaczęli dorabiac.

Niby jak dorabiać? Skoro wydał 1820, skin staniał do 1350 więc jego rekompensata wynosiłaby 470 RP, więc po prostu otrzymałby to różnicę, nie wiem w jaki sposób mieli by sobie dorabiać.

@TOP: Jakbyś kupił tydzień przed zmianą to by Ci uznali, ale 5 miesięcy.... proszę użyj mózgu. To tak jakbyś kupił telefon, po 2 latach staniałby o x złotych, a ty byś chciał zwrot tej kwoty, którą "przepłaciłeś". Na jakiej podstawie? Chcesz dostac rekompensatę za rzecz, którą używałeś cały czas? Ktoś kupił później, więc jest oczywiste że kupi taniej...

"Ogień topi lód, ale woda gasi płomień"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...