Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak pozbyć się niechcianych reklam w bindzie.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, niektórzy z was mogą nie wiedzieć jak usunąć reklamę w bindzie, wciskacie przypadkiem jakąś literkę na klawiaturze i tu proszę bardzo, reklama za zaproszeniem na jakiś inny serwer lub forum, przez co możemy być nagrodzeni banem a nawet i stały a tego chyba nikt nie chce ? ;]

Więc przejdźmy do poradnika:

1. Najważniejsze jest to żeby nie mieć włączonej gry.

2. Teraz musimy przejść do naszego folderu z grą.

Steam: D:\Program Files\Steam\SteamApps\common\Half-Life\cstrike       (To jest moja ścieżka gdzie mam swojego steama i folder z cs'em.)

NonSteam: D:\Program Files\Counter-Strike\cstrike_polish                         (To jest moja ścieżka gdzie mam zainstalowanego nonsteama.)

3.Następnie otwieramy edytorem nasz plik config.cfg przykładowo notatnikiem lecz polecam program "Noetpad ++".

4. W tym kroku gdy mamy otwarty config najłatwiej jest znaleźć przez szybkie wyszukiwanie pod klawiszami "Ctrl + F" i w polu Szukany tekst wpisujemy naszą reklamę, powiedźmy że jest to Zapraszam na XXX i dajemy szukaj.

5. Gdy nasz program wyszuka dany tekst powinno wyglądać to tak:

bind "F2" "say Zapraszam na XXX"

To co mamy zaznaczone kolorem niebieskim powinno być podświetlone przez nasz program i powinno nam przejść do tego tekstu.

6.Wtedy jak jesteśmy pewni że jest o bind którego chcemy się pozbyć po prostu go usuwamy i zapisujemy nasz config.

7.Jeżeli mieliśmy jakiegokolwiek binda na tym miejscu będziemy musieli go zrobić jeszcze raz, przykładowo w konsoli (~) bind F2 "amxmodmenu" lub dopisanie w naszym configu bind jaki usunęliśmy z inną zawartością.

Teraz już wiecie jak można łatwo pozbyć się reklamy i możecie się cieszyć brakiem banów na waszych ulubionych serwerach, w naszym wypadku będzie to nasz 4Funie ! :)

Pozdrawiam, wasz Gandzior ! :P

Poradnik został w pełni napisany przez Arnn'a.

Zakaz rozpowszechniania go bez zgody i wiedzy autora oraz zakaz przywłaszczania go na siebie !.

Opublikowano

Ja mam lepszy sposób ... na usunięcie binda
Wchodzisz w cs 1.6
Otwieramy konsole
Wpisujemy unbindall
potem
Options
i sterowanie :]

xTabwwt.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...