Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak szybko zdobyć 10 tier

McFirecraft

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.Zły dział 

2.Czołgami premium nie możesz wbijać tieru. Jeśli kupisz na IS-6 to on będzie tylko na 8 tierze nie możesz już go rozwijać. 

3.Moim zdaniem najlepszy jak na razie czołg premium to amerykański T34.

Opublikowano

Najszybciej zdobędziesz Xt grindując 1 linię, z kontem premium i dużymi umiejętnościami. Najbardziej się opłaca za golda kupić konto premium/czołg premium np. T34 lub Jg 8.8

Opublikowano

Za te złote ,,pieniążki" możesz kupić czołg premium i konto premium dzięki temu  o wiele szybciej wbijesz dziesiąty tier. Najbardziej Ci polecam T34 ze względu na działo i wieże. Jeżeli chcesz coś tańszego to polecam SU-122-44, a jeżeli dalej za drogo to kup coś z piątego tieru, bo niższych już czołgów premium się nie opłaca. Jeżeli chcesz wbić dziesiątkę szybko rób tylko jedną linię i ciągle nią graj.

Opublikowano

Grindować tylko jedną linię, dla newbie ruskie HT(MS-1 > T-26 > T-46 > T-28 > KW-1 > KW-1S > IS > IS-3 > IS-8 > IS-7). Zostawić sobie V i VI tier do zarabiania. Grać dużo.

Najbardziej opłaca się kupić premium VIII lub VII, jak nie masz tyle i jesteś absolutnie pewien że więcej mieć nie będziesz to bierz jakiś V lub VI. Co do opłacalności, jeśli dla ciebie jest akceptowalna cena 200 złotych za coś do gry online, to tak.

Opublikowano

Ludzie on jest zielony ... dlaczego mu nie powiecie że w tej grze od czołgów bardziej liczy się skill ? Kupi T34 i trafi na 10 , i co zrobi ? na AA nie przebije tych kolosów .

Nie kupuj zadnych czołgów premium dopóki nie nauczysz się grać , można by powiedzieć że tak do drugiej 8 jaką nabijesz .

Ja kupiłem T34 gdy miałem jedna 8 ale były wakacje i nabiłem 7 innych , troche dzięki temu T34 i koncie premium ale bez T34 też bym dał rade tyle nabic .

Wszystko zależy jak grasz , ważne żebyś robił conajmniej tyle dmg co masz HP na czołgu (poczynajac od 110HP idąc przez 1100HP a koncząc nawet na 3000HP) nie przyjmuj niepotrzebnych hitów.

A i nie strzelaj do swoich ... np. ja strzelam ale to stary zwyczaj który zaniża nagrody po bitwie .(strzelam do troll plutonów IS-3 pilujących arty i ogólnie do debili)

I jak kolega weźmie czołg przekraczając poziom twojego czołgu więcej niż jeden np. ty weźmiesz 3 a on 5 albo 6 to od razu zaprotestuj i wyłącz gotowość .

Macie 200% szanse że wylosuje go na swój lub niższy tier co oznacza że trafisz na czołgi które maja po 50-70 ton a ty masz max 20 juz nie mówiąc o ich działach pokroju 120mm czy choćby standardowych 88 niemieckich .Ty będziesz tylko miał swoją 40 niby tylko 3 razy gorsza ale prawda jest taka że jest ona 300 razy gorsza .

Jak ogarniesz troche gre tak powiedzmy 1k bitew pograj sobie niemcami mają dobry pancerz i genialną celność.

Mówię ci to ja koleś z 8 548 bitwami na koncie z nich wygrałem 4531(53% zwycięstw) uwierz mi z początku będziesz miał od 44%do 48% to "normalne" w tej grze .... jak cos ogarniasz to on sie zwiększa .

Pogladaj soibe "hallack05" na youtbe , szczególnie poradniki .

Jakby ktoś miał jeszcze jakieś rady to pisać :) co sie chopak ma nie dowiedzieć .

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

Ludzie on jest zielony ... dlaczego mu nie powiecie że w tej grze od czołgów bardziej liczy się skill ? Kupi T34 i trafi na 10 , i co zrobi ? na AA nie przebije tych kolosów .

Nie kupuj zadnych czołgów premium dopóki nie nauczysz się grać , można by powiedzieć że tak do drugiej 8 jaką nabijesz .

Ja kupiłem T34 gdy miałem jedna 8 ale były wakacje i nabiłem 7 innych , troche dzięki temu T34 i koncie premium ale bez T34 też bym dał rade tyle nabic .

Wszystko zależy jak grasz , ważne żebyś robił conajmniej tyle dmg co masz HP na czołgu (poczynajac od 110HP idąc przez 1100HP a koncząc nawet na 3000HP) nie przyjmuj niepotrzebnych hitów.

A i nie strzelaj do swoich ... np. ja strzelam ale to stary zwyczaj który zaniża nagrody po bitwie .(strzelam do troll plutonów IS-3 pilujących arty i ogólnie do debili)

I jak kolega weźmie czołg przekraczając poziom twojego czołgu więcej niż jeden np. ty weźmiesz 3 a on 5 albo 6 to od razu zaprotestuj i wyłącz gotowość .

Macie 200% szanse że wylosuje go na swój lub niższy tier co oznacza że trafisz na czołgi które maja po 50-70 ton a ty masz max 20 juz nie mówiąc o ich działach pokroju 120mm czy choćby standardowych 88 niemieckich .Ty będziesz tylko miał swoją 40 niby tylko 3 razy gorsza ale prawda jest taka że jest ona 300 razy gorsza .

Jak ogarniesz troche gre tak powiedzmy 1k bitew pograj sobie niemcami mają dobry pancerz i genialną celność.

Mówię ci to ja koleś z 8 548 bitwami na koncie z nich wygrałem 4531(53% zwycięstw) uwierz mi z początku będziesz miał od 44%do 48% to "normalne" w tej grze .... jak cos ogarniasz to on sie zwiększa .

Pogladaj soibe "hallack05" na youtbe , szczególnie poradniki .

Jakby ktoś miał jeszcze jakieś rady to pisać :) co sie chopak ma nie dowiedzieć .

"Bardziej od czołgów liczy się skill". Powodzenia, życze próby wygrania np. stockowym IS-3(lub wymaxowanym bez golda) z Mausem, E-100, IS-7 lub inną X.

T34 ma ok. 250 penetracji, czyli równe X tierom. A zresztą MM jest ograniczony do IX poziomu.

Dla newbie są lepsze ruskie, zapamiętaj to raz na zawsze. Zwłaszcza że dobry pancerz jest od VIII poziomu.

Na samym początku będzie ok. 50%, potem jeden n00b w drużynie zacznie miec znaczenie. Na I, II, III jest ich tyle że nawet ogarnięty newbie nie ma większego znaczenia.

A poza tym kto pisał że ma od razu kupować premium? Nikt.

Opublikowano

"Bardziej od czołgów liczy się skill". Powodzenia, życze próby wygrania np. stockowym IS-3(lub wymaxowanym bez golda) z Mausem, E-100, IS-7 lub inną X.

T34 ma ok. 250 penetracji, czyli równe X tierom. A zresztą MM jest ograniczony do IX poziomu.

Dla newbie są lepsze ruskie, zapamiętaj to raz na zawsze. Zwłaszcza że dobry pancerz jest od VIII poziomu.

Na samym początku będzie ok. 50%, potem jeden n00b w drużynie zacznie miec znaczenie. Na I, II, III jest ich tyle że nawet ogarnięty newbie nie ma większego znaczenia.

A poza tym kto pisał że ma od razu kupować premium? Nikt.

T34 Nie ma ograniczonego mm do IXt, tylko max Xt.

Ruskie od 8t dobry pancerz? Trza wyróżnić isa 8 ^^ od 5t sporo odbija.

Musi się szybko uczyć grać, bo 6t+ łatwo wbić i sobie tam nie poradzi. Radzę oglądać poradniki na yt, ja się w 50% z nich uczyłem grać.

Opublikowano

A poza tym kto pisał że ma od razu kupować premium? Nikt

A kto ci każe walczyć IS-3 z mausem ? nikt od tego masz towarzyszy w 10.

T34 nie ma ograniczonego MM.

Ruskie są dobre dla nowgo gracza do 8 tieru ... nie cała linia , zwłaszcza dobry pancerz ma IS-8 ....

Nie będzie miał 50% bo to jest urok lol tierów

Przeczytaj temat jest pare postów ...

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

A kto ci każe walczyć IS-3 z mausem ? nikt od tego masz towarzyszy w 10.

T34 nie ma ograniczonego MM.

Ruskie są dobre dla nowgo gracza do 8 tieru ... nie cała linia , zwłaszcza dobry pancerz ma IS-8 ....

Nie będzie miał 50% bo to jest urok lol tierów

Przeczytaj temat jest pare postów ...

Sam napisałeś że "jak go wyrzuci to nie przebije". Co ty robisz jak trafiasz na 2 tiery wyżej? Pilnujesz arty?

Pomyliło mi się...

IS-8 może nie ma dobrego pancerza, ale ma KW-1, KW-1S, IS, IS-3, IS-7.

Nie będzie miał. Może 40%, może 45%, może 50%, może 55%, może 60%, może 100%. Pisałem że na loltierach jest to kwestia w zasadzie losowa, bo jest za dużo n00b'ów aby on miał jakieś większe znaczenie dla wyniku bitwy. Znaczenie będą miały fiolety które z tylko sobie znanych powodów grają na takich tierach.

Tematy czytam zawsze.

Opublikowano

Jeśli chodzi o zarabiaczke to zakup T34 jeżeli lubisz dobrze zarabiać, bądź lowe, ktory jest czołgiem snajperskim. Zarobki podobne, wybor nalezy do ciebie :)

1390144171-U592769.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...