Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komputer nie widzi telefonu, fastboot xperia arc s

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam pisze w sprawie problemów związanych z podłączeniem mojej xperi arc s w trybie fastboot (telefon nie jest z orange i mozna odblokowac bootloadera) . zaczniemy od tego ze na laptopie lampka(oznaczajaca tryb fastboot) swieci sie przez 15sek a potem gasnie, wiec spróbowałem do komputera, zainstalowalem sterowniki z flashtoola z folderu /drivers. podlaczylem telefon, wpisałem pierwszą komendę zeby odblokowac bootloadera i wszystko bylo okej, znalazlo telefon, wpisuje druga, i 'waiting for device' i juz pozniej nie dzialało. Starałem sie wgrywać sterowniki recznie, lecz to nic nie dawało, ktoś ma jakieś wyjście z sytuacji? smile.png z góry dziekuje za pomoc

26495931301941812087.png
1377531174-U173186.png

Opublikowano

Nie wiem jak u Soniaków, ale w Samsungach, aby wykonać podobne czynności Odinem trzeba wejść w "tryb odin", ale jeśli się nie mylę w twoim przypadku należy włączyć debugowanie.

17052109001382846035.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...