Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Starcraft2

dorianpostek

Rekomendowane odpowiedzi

• 4 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Też gram w SC2 i przydał by się taki dział, ale z drugiej strony jak ma się na nim wypowiadać 10 osób to taki dział jest zbędny.

76561198053546969.png

Opublikowano

Można założyć przykładowo 3 wątki o SC2 i je przykleić. Jeden ogólnie o SC2, drugi do umawiania się na wspólne gry, trzeci ze strategiami. Na 10 osób chyba by wystarczyło. :-)

ㅈㅈ.

Opublikowano

Można założyć przykładowo 3 wątki o SC2 i je przykleić. Jeden ogólnie o SC2, drugi do umawiania się na wspólne gry, trzeci ze strategiami. Na 10 osób chyba by wystarczyło. :-)

No z tym dobre by było np. temat z taktykami dla początkujących i dla zaawansowanych

• 2 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Obecnie nie ma w Polsce żadnego porządnego forum o tematyce StarCrafta. Jest co prawda forum oficjalne BatteNetu, jednak ciężko nazwać to co się tam odbywa logiczną dyskusją. Istnieje również inny twór pod nazwą Netwars - kto choć raz był tam do końca życia zapamięta ten negatywny klimat. Kiedyś był to główny ośrodek sceny Starcrafta w Polsce, ale to było kiedyś....

Od niedawna działa również reaktywowany serwis Terran.pl, prowadzony jednak jako blog, nie forum.

Gdyby MPCForum przejęło rolę głównego ośrodka polskiej sceny StarCrafta to dobrze by wpłynęło zarówno na forum jak i StarCrafta. Wiąże się z tym reklama w innych serwisach oraz zadbanie o wiele aspektów by nie tylko przyciągnąć nowych użytkowników, ale i zachęcić ich do zostania na dłużej,

PQpAnug.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Szczerze mówiąc jestem zdziwiony brakiem takiego działu... Sam jestem ogromnym fanem SC już od samych początków tej gry. Owszem, nie jest to może gra "grupowa" gdzie tworzą się duże, zżyte społeczności, aczkolwiek naprawdę brakuje dobrego polskiego forum w tym kierunku.
Właściwe buildy na ladderze zależą od tego, co jestem mainstreamem, więc na pewno znalazło by się zainteresowanie tym, czego spotyka się najwięcej.

Opublikowano

Szczerze mówiąc jestem zdziwiony brakiem takiego działu... Sam jestem ogromnym fanem SC już od samych początków tej gry. Owszem, nie jest to może gra "grupowa" gdzie tworzą się duże, zżyte społeczności, aczkolwiek naprawdę brakuje dobrego polskiego forum w tym kierunku.

Właściwe buildy na ladderze zależą od tego, co jestem mainstreamem, więc na pewno znalazło by się zainteresowanie tym, czego spotyka się najwięcej.

Nie ma działów o SC2, ponieważ aktywność w nich to 1 post/miesiąc. Jakiś czas temu stworzyłem 3 wątki o SC2, przez dwa (coś koło tego) miesiące ludzie napisali w nich chyba 5 postów. Admin poniekąd (nie napisał tego wprost, ale wiem, że miał to na myśli) obiecał mi, że jeśli w tych wątkach będzie większa aktywność, to utworzą dział. Póki co, nie mają do tego podstaw. ;)

ㅈㅈ.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...